Annonce
Holstebro

Unge bakker op om Bronxparty

Louise Åsberg Kjærgaard (t.v.) og Liselotte Fleng Hvid glæder sig til på fredag og premieren på Holstebros nye ungdomsfester - Bronxparty. De tog initiativet, fordi de oplever, at de unge mangler et sted, hvor de kan mødes, feste og drikke alkohol i trygge rammer. Foto: Johan Gadegaard
Forældreforeningen HAF havde satset på at sælge 200 billetter til den første udgave af Bronxparty - fester, hvor unge under 18 år kan feste og drikke begrænsede mængder alkohol under opsyn.
Annonce

Holstebro: Målet var 200 solgte billetter, og det mål er nået for den første af flere planlagte fester for 15- til 17-årige i Holstebro - også kaldet Bronxparty.

- Vi har solgt 250 billetter, så det er flot, og flere har skrevet i dag (mandag, red.), så vi forventer, at der bliver run på også de sidste dage op til festen, siger Louise Åsberg Kjærgaard, formand for foreningen Holstebros Aktive Forældre (HAF), som står bag Holstebros nye ungdomsfester.

De er tænkt som pendant til Feldborg- og Spøttrupfesterne, hvor de unge må drikke alkohol under opsyn. Dog er antallet af genstande, der må medbringes til festerne, reduceret - mellem tre til seks genstande, og alkoholprocenten må ikke være højere end 4,6 procent.

Er det udelukkende unge fra Holstebro, som deltager?

- Nej, de unge kommer fra et stort opland - både Spjald, Ulfborg, Staby, Ejsing og Ikast, fortæller HAF-formanden.

Annonce

Virale hitmagere kigger forbi

Foreningen har brugt de seneste måneder på at skaffe både sponsorer og frivillige til de i alt fem planlagte Bronxparties.

- Vi er 50 frivillige til fredag, og det er rigtig fint, siger Louise Åsberg Kjærgaard.

Festen holdes i Folkedanserhusets lokaler på Banetoften 42. I løbet af aftenen vil der være to live optrædener, først med den lokale rapper Hunchoo, der har udgivet sangen "Jumanji" og bagefter de to virale hitmagere fra Holstebro, "Jesu Brødre", der senest har medvirket under ZULU Awards og været i Mexico med Paradise Hotel.

- Vi sælger billetter i døren, men man skal vide, at man kan risikere at gå forgæves, siger Louise Åsberg Kjærgaard og tilføjer, at foreningen højst vil lukke 400 gæster ind per arrangement i starten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce