Annonce
Struer

Ungdomsskolen og Businessparken i samspil: Har du en iværksætter gemt i maven?

Thomas Poulsen og Struer Ungdomsskole er gået sammen med BusinessPark Struer om et nyt iværksætterforløb til de helt unge. Arkivfoto: Thomas Maxe

Struer Ungdomsskole og BusinessPark Struer er gået sammen om et forløb, der skal inspirere spirende iværksættere og gøre dem lidt klogere på, hvad det egentlig vil sige at skabe sit eget.

Annonce

Struer: Den 21. februar indledes et spritnyt forløb for unge, som måske - uden helt at vide det endnu - går rundt med en uforløst iværksætter i maven.

Bag det nye forløb, som kommer til at finde sted over fem torsdage, står Struer Ungdomsskole og BusinessPark Struer. Sidstnævnte vil også være vært for de fem mødegange.

Det vil businessparken under overskriften "Har du en iværksætter gemt i maven? - kom og lær mere om, hvad der skal til, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil i gang med egen virksomhed".

- Vi starter projektet op for at spotte iværksættertalenter og har undervisning omkring opstart af virksomhed. Det bliver ikke tungt stof, men i stedet virksomheder, der kommer ind og fortæller, hvordan de er startet op, siger Søren Johansen, der er direktør i BusinessPark Struer.

- Det gør vi for at kunne tænde et håb i folk, hvis de selv går med en idé og måske en eller anden dag får lyst til at blive selvstændig. Vi vil gerne vise, at muligheden er der, og at man sagtens kan få succes med at drive virksomhed lige her i Struer, tilføjer han.

Vi vil gerne vise, at muligheden er der, og at man sagtens kan få succes med at drive virksomhed lige her i Struer.

Søren Johansen, direktør i BusinessPark Struer
Det er her i businessparken hos Søren Johansen, at en gruppe unge snart skal blive klogere på, hvad det vil sige at være iværksætter. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Behøver ikke være iværksætter

Undervisningen vil grundlæggende være bygget op om cases, og deltagerne vil også selv komme til at arbejde med virkelighedstro eksempler, hvor de blandt andet kommer ind på, hvad man skal overveje, hvis man selv får en god forretningsidé på et tidspunkt.

Målgruppen er fra 7. klasse og op til 18 år, forklarer Thomas Poulsen, der er viceungdomsskoleleder på Struer Ungdomsskole.

- Vi prøver at ramme bredt med både kreative fag, e-sport, værkstedsfag og nu det her. Vi kan sagtens se ungdomsskolen være med til at skabe iværksættere, og jeg håber da, at der er nogle unge, som om ikke andet er nysgerrige, siger han.

Det er ikke noget krav for at være med, at man vil være iværksætter. Det er nok, hvis bare man synes, det kunne være spændende at høre lidt mere om.

Thomas Poulsen har fået nogle tilkendegivelser fra unge, som gerne vil deltage på kurset, hvor der faktisk allerede er tilmeldingsfrist nu her på fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Høsten skydes i gang om få dage

Annonce