Annonce
Navne

Ung stemmesluger fra Lemvig stiller op til Folketinget

Josefine Schlosser. Pressefoto
24-årige Josefine Schlosser fra Lemvig, stiller op til Folketinget for Radikale Venstre i Struer-Lemvig- og Holstebro-kredsen.

Holstebro/Lemvig/Struer: På trods af sin unge alder er Josefine Schlosser en rutineret kandidat med en del års erfaring. Således blev hun i november valgt ind for Radikale Venstre i Region Midt med 2636 personlige stemmer. I 2019 var hun stillet op til folketingsvalget for Radikale Venstre i Lemvig-Struer, hvor hun fik 942 personlige stemmer, skriver Radikale Venstre Holstebro i en pressemeddelelse.

Den unge kandidat, har vist, at hun kan sælge den radikale politik til vælgerne i det midt og vestjyske område.

Jeg drømmer om en fremtid, der både er grønnere, friere og har plads til forskellighed. Et samfund, der bygger på tillid, frivillighed og omtanke.

Josefine Schlosser vil i den kommende folketingsvalgkamp have særligt fokus på den grønnne omstilling, uddannelser, integration og unges trivsel.

Annonce

- Det vil jeg, fordi jeg drømmer om en fremtid, der både er grønnere, friere og har plads til forskellighed. Et samfund, der bygger på tillid, frivillighed og omtanke, siger hun.

Josefine er født og opvokset i Lemvig, men bor til daglig i Århus, hvor hun læser statskundskab på Århus Universitet og sidder i udvalget for regional udvikling i Region Midt. Hun holder dog stadig af at tage et smut hjem vestpå og mærke den ro der kommer, når man står ved et brusende Vesterhav.

- Jeg holder af den store variation, der er mellem land og by, og jeg ville nyde at kunne være med til at skabe en bæredygtig udvikling for hele Danmark, siger Josefine Schlosser.

Hendes kandidatur i Holstebro-kredsen og i Struer-Lemvig kredsen blev bekræftet på kommuneforeningernes generalforsamling i den forgangne uge.

Annonce
Navne For abonnenter

Til Minde Om: Næste gang du besøger hallen i Mejdal, bør du kende historien om Elmer Andersen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Holstebro For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Lemvig

Midlertidige standpladser, ja tak: Jo flere forskellige tilbud, der er, jo flere mennesker kommer der

Holstebro

Har du nogensinde stjålet? Maria har nuppet venindens Barbie-kjole og Karina har taget forældrenes smøger - men stjæler man også tørfisk?

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Sport For abonnenter

Kender du Sisstiss? Det gør 24.700 på Instagram, og de elsker ærligheden, vejledningen og energien

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

For abonnenter

Populær malerproducent har fordoblet salget på tre år og slår rekord i regnskabet: Sådan har de tacklet prisstigningerne

Holstebro

Varehus har ligget samme sted i over 30 år, men åbner snart i nyt område: - Vi havde nogle forhold, som ikke var optimale

For abonnenter

Sommer på vej! Derfor bliver Vestkysten igen den store vinder

Alarm 112

21-årig motorcyklist død efter soloulykke uden for Skive

Sport For abonnenter

Regnskabet er gjort op efter en sæson, som slet ikke har levet op til forventningerne: Stregspillerne ligger i bunden af karakterlisten

Navne

Finn Orvad: Jeg ville gerne være bedre til ikke at lade mig gå på af konflikter

Annonce