Annonce
Ulfborg/Vemb

Ung mand blitzet med 208 km/t på landevej: Fem kvarter senere kom politiet og tog BMW'en

Politiets fotovogn stod ved Staby, da den unge mand kom blæsende forbi med 208 i timen. Arkivfoto: Michael Bager

Ulfborg: En ung mand fra Ulfborg-området får i den grad de nye skærpede straffe til vanvidsbilister at føle efter en tur forbi en fotovogn søndag. Han er blevet en BMW fattigere og skal desuden formentlig afsone.

Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at manden blev blitzet ved Staby på vej mod Ulfborg klokken cirka 15.30 søndag.

Han blev målt til 208 kilometer i timen på en strækning, hvor højest tilladte hastighed er 80.

Annonce

- Operatøren i fotovognen ringede ind til os, og vi sendte en færdselspatrulje ud til mandens hjem. Han kom hjem, mens patruljen er der, og han ligner grangivelig den person, vi havde fået et fint billede af, siger vagtchefen.

Erkender

Den unge mand erkender på stedet, at det er ham på billedet, og så kvitterede politiet med at beslaglægge mandens BMW, udstede tre års ubetinget frakendelse af førerretten, og så skal den unge mand desuden i udgangspunktet afsone 20 dage i henhold til de nye bestemmelser om vanvidsbilisme, forklarer vagtchefen.

- Han blev mildt sagt ked af det, da vi dukkede op, men det var han jo så selv skyld i, siger Jens Claumarch.

Bilen vil blive kørt til et auktionshus, hvor den vil blive solgt. Den unge mand må gerne købe den igen.

Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce