TTH Damer

Ung bagspiller får to år mere i TTH - fløj og målmand stopper

Line Frandsen har sat sin signatur på en to-årig forlængelse med TTH Holstebro. Arkivfoto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro har forlænget kontrakten med bagspilleren Line Toftgaard Frandsen, der i denne sæson har fået sit gennembrud i klubben. Til gengæld vinker man farvel til to andre unge talenter.

Holstebro: Det har ligget i kortene at Line Frandsen og TTH Holstebro ikke skulle være færdige med hinanden efter denne sæson, selvom den unge bagspiller havde kontraktudløb. Og nu er parterne da også blevet enige om en to-årig forlængelse.

- Jeg er et tryghedsmenneske, som godt kan lide at færdes i faste rammer. I TTH Holstebro kender jeg alt og alle, og det er med til at give den nødvendige ro til at kunne udvikle sig. Det er noget, jeg værdsætter højt, og derfor glæder jeg mig over at kunne fortsætte to år mere i klubben, siger Line Frandsen i en pressemeddelelse.

For cheftræner Pether Krautmeyer er det en glædelig nyhed, at man er blevet enig med det 19-årige talent, der kommer fra klubbens egen ungdomsafdeling.

- Hun er en spiller, som har flere kvaliteter og netop i denne sæson har hun flere gange været en værdifuld faktor til, at vi har fået point. Der er stadig masser af udviklingstrin for en ung spiller som Line, og det bliver spændende at se, hvor meget hun kan rykke sig i de kommende år, siger Krautmeyer.

Farvel til to

Mens Line Frandsen bliver i klubben, tager TTH Holstebro afsked med to af klubbens andre unge spillere.

Målvogter Emma Larsen, der i denne sæson har ageret reserve for Louise Egestorp og Sara Kececi, har valgt at tage en pause fra håndbolden. Hun kæmper med en skade, som hun har svært ved at komme sig over, og derfor bliver det nu til en pause fra tophåndbold.

Venstrefløjen Siw Aabech kommer man heller ikke til at se i TTH-trøjen i den kommende sæson. Siw Aabech havde ikke udsigt til spilletid og parterne har derfor valgt at spilleren skal søge nye sportslige udfordringer i en anden klub.

0/0
Annonce
Sport

Roere i triumf: Da der manglede 300 meter, råbte jeg bare 'medalje'

Sport

Pagaj fik medaljer med fra Maribo

TTH Herrer For abonnenter

Minut for minut: TTH's bronzedrøm brast til sidst

Sport

Holstebro-roer udtaget til EM

HB For abonnenter

Fem grunde til at HB er i storform

TTH Herrer

TTH måtte overgive sig til sidst: - Vi kæmpede røven ud af bukserne

TTH Herrer For abonnenter

Karakterer: Forrygende Frandsen nægtede at give sig

TTH Herrer

- Jeg var ved at blive sindssyg, over alle de fejl vi lavede

HB

Fighteren Zetterquist lavede hattrick i ny HB-sejr

Annonce