Annonce
Navne

Undervisere fra Holstebro modtog bogpris på 25.000 kroner

Prisen blev overrakt til Krishna Husted Vijayarankan, Anne Mette Habekost og Lilian Sølvsten i fredags af Zetlands chefredaktør Lea Korsgaard (med mikrofonen). Foto: Casper Grud Nielsen/VIA
Med lærebogen "Tavshedspligt og tværprofessionelt arbejde" ønsker Krishna Husted Vijayarankan, Anne Mette Habekost og Lilian Sølvsten at skabe et samlet overblik over forvaltningsreglernes indbyrdes sammenhæng.
Annonce

Holstebro: Undervisere fra socialrådgiveruddannelsen på VIA i Holstebro har modtaget forlaget Samfundslitteraturs særpris på 25.000 kroner for deres lærebogsforslag.

Samfundslitteraturs Lærebogspris er Danmarks største faglitterære pris, der hvert år uddeles på messen Bogforum. Og under dette års udgave af Bogforum i weekenden i Bella Centeret i København kunne tre lokale undervisere fra socialrådgiveruddannelsen i Holstebro glæde sig over modtage en særpris på 25.000 kroner for deres forslag til en ny lærebog om et centralt emne inden for socialt arbejde: Tavshedspligt og tværprofessionelt arbejde.

Med bogen Tavshedspligt og tværprofessionelt arbejde ønsker Krishna Husted Vijayarankan, Anne Mette Habekost og Lilian Sølvsten, der alle er tilknyttet VIAs socialrådgiveruddannelse, at skabe et samlet overblik over forvaltningsreglernes indbyrdes sammenhæng, så både borgere og socialrådgivere fremover undgår forkerte afgørelser i sager.

Annonce

Hovsa

Ifølge forfatterne medfører uklarhed og usikkerhed om reglerne i dag desværre en del såkaldte "hovsa-afgørelser", der ikke er juridisk korrekte og i sidste ende skaber retsusikkerhed for borgerne.

Prisen blev overrakt fredag den 15. november om eftermiddagen på Bellascenen på Bogforum. Årets konferencier var chefredaktør ved Zetland, Lea Korsgaard, der interviewede årets vindere på Bellascenen, hvorefter Samfundslitteratur var vært ved en reception.

Vinderen af Lærebogsprisen forpligter sig til at levere det endelige manuskript senest 1. september 2020. Samfundslitteratur forpligter sig til at udgive bogen inden for fem måneder efter manuskriptets endelige aflevering. Det vil sige, at bogen vil udkomme senest 1. marts 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce