Annoncørbetalt indhold

Underbukser er essentielle for din komfort på farten

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er fødderne kolde, fryser kroppen. Uden en hue på dit hoved, siver din indre varme fra knolden op i luften og bliver båret bort i æteren. Disse to læresætninger hører du nok af og til, og i den anledning er det værd at spørge: Har du mon også brug for noget midt på kroppen for at føle dig komfortabel, når omgivelserne grænser det arktiske? Svaret er ja: Underbukser er essentielle for vinterkomfort.


Annonce

Boxershorts dig giver høj komfort døgnet rundt – i sengen og på farten

Underbukser til mænd kan du fx finde som boxershort, der har en lidt løsere pasform end mange, gængse underbukser. Boxershorts har den force at være komfortable, uden at den løse pasform gør dem tilbøjelige til at lade al varme ved skridtet, baller og lårets øvre del gå tabt. Derfor er shortsene ikke blot behagelige at sove i, men er også skønne at have på i dagligdagen under alle typer bukser.


Nogle underbukser kan mere end det basale

Alle underbukser til mænd bør kunne levere underbuksers to kerneydelser: At holde kroppen varm og at være sidste bolværk, der står mellem det at være påklædt og nøgen. Ved siden af det er der andre egenskaber, underbukser gerne må komme med. Til illustration kan underbukserne fra det danske tøjbrand Shaping New Tomorrow nævnes – se de perfekte underbukser til mænd hos dem.


Slip for svedstank med de perfekte underbukser til mænd

Shaping New Tomorrows flotte Ativo Boxers byder på et par nyttige features, du ikke ser ved mange andre brands’ underbukser. Mest nævneværdigt er, at underbukserne er nanobehandlet, så du kan have dem på længe og svede kraftigt over en dag, uden at underbukserne tager svedstanken til sig. Dette er en udledt effekt af, at underbukserne dræber de fleste af de bakterier, der skaber stanken.


Spænd bæredygtige boxershorts om balderne

At Ativo Boxers fra Shaping New Tomorrow holder varme inde og agerer mausoleum for dine kedelige mikrober betyder dog ikke, at de ikke er åndbare. For det er de. Boxershortsene er lavet af genanvendt nylon, hvilket gør dem en anelse mere bæredygtige end underbukser med nyt nylon, der er lavet fra bunden. Ønsker du underbukser, der giver god klimasamvittighed, er valget oplagt.

Køber du nye underbukser, er det bedst at få mere end ét par ad gangen, hvilket også er svært ikke at gøre, da de ofte sælges i pakker. Har du Ativo Boxers på flere dage i træk, er effekten til at mærke.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.