Annonce
Lemvig

Ukendte har plukket af udsmykningen

Der er plukket af Nørkleklubbens blomster, som udsmykker Vandborg. Privatfoto
Seks af Nørkleklubbens blomster er forsvundet i ly af natten
Annonce

Vandborg: Nørkleklubben i Vandborg har traditionen tro strikket kunst til at pynte op i byen til glæde for de lokale og de mange turister, der kører gennem byen.

I år er det smukke blomster, hjerter med mere, som er lavet i en corona-tid som en hyldest til sammenholdet, fællesskabet, næstekærlighed og ansvarligheden.

De strikkede blomster står blandt andet på et hjørne af en grund, der tilhører Elise og Bent Wang Hansen, og nu har Elise  Hansen konstateret, at der er forsvundet noget af udsmykningen.


Der er frit lejde, så stil dem atter tilbage på deres plads i sommernatten, hvor de hører til.

Elise Hansen, Vandborg


- Efter tre dage var der håndplukket seks styk af de smukkeste blomster, måske af kåde unge mennesker i sommernatten, som har moret sig med dem – eller det værste, ret og slet tyvstjålet af kyniske, samvittighedsløse personer, som ikke har det mindste samvittighed over, at det er frivillige ildsjæle, som har nørklet med blomsterne i corona-tiden, siger Elise Hansen

- Måske står de et sted til glæde for andre end os, som bor i Vandborg, men vis samfundssind. Der er frit lejde, så stil dem atter tilbage på deres plads i sommernatten, hvor de hører til. Gerne hurtigst muligt!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

TDC arbejder på netværket i Struer

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Holstebro

Plastic-affald blev selvantændt

Annonce