Annonce
Holstebro

Ukendt køber vandrehjem

Den unikke, trelængede byejendom Sysselting 2B er solgt på blot et par måneder.
Annonce

Holstebro: Det er uvist, om der fortsat vil blive drevet vandrehjem fra Sysselting 2B.

Den klassiske trelængede by-ejendom, opført i 1912-1917 og tegnet af arkitekt Ulrik Plesner, er solgt.

Det bekræfter Aalborg-udlejer Bo Blach, der både ejer selskabet BBBB ApS, der står for vandrehjemsdriften og selskabet BBBB Ejendomme ApS, der ejer bygninger.

- Bygningen er ikke solgt som vandrehjem, men som en tom bygning, siger Bo Blach.

Eventuel overtagelse af vandrerhjemmets drift skal derfor aftales uafhængig af købet af ejendommen. Ifølge Bo Blach er ejendommen er fri for lejekontrakter.


Bygningen er ikke solgt som vandrehjem, men som en tom bygning.

Bo Blach, sælger af Sysselting 2B


Hvorfor sælger du?

- Vi havde jo regnet med, at vi skulle drive seks til otte vandrehjem, men det er ikke lykkedes at få etableret, og den fidus, der ligger i rationaliseringsgevinsten ved at have én mand, der passer otte vandrehjem, kan ikke opnås, siger Bo Blach, der har drevet vandrehjem i Holstebro i 10-15 år og derudover har vandrehjem i Aalborg og Randers.

Annonce

Pæn interesse

Det er Nordicals Vestjylland, der har haft opgaven med at sælge Sysselting 2B, og mægler Lars Taulberg er ikke overrasket over, at det er gået stærkt. Sådan var det også med Holstebros gamle retsbygning, der blev solgt på kun en måned.

- Sådan er det typisk med specialbygningerne. Det er jo liebhaveri, siger Lars Taulbjerg.

Køber af Sysselting 2B har ikke ønsket sit navn oplyst i avisen, ligesom køber ikke for nuværende ønsker at oplyse noget om den fremtidige brug af bygningerne. Købssummen er ikke oplyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce