Annonce
Struer

Opdateret: Først kørte to biler galt - så også autohjælpen

Sådan så det ud på Birkildvej ved Linde torsdag eftermiddag. Privatfoto

Linde: Der var ikke alvorligt tilskadekomne i den ulykke på Birkildvej ved Linde, hvor to personbiler torsdag eftermiddag kørte sammen. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Det er på trods af, at det ene køretøj væltede rundt på hovedet.

Uheldet skete ifølge politiet fordi den ene bilist - en 56-årig mand fra Lemvig - overtrådte sin vigepligt i krydset ved Bækvej. Her kolliderede hans bil med en anden 56-årig mand fra Sunds-området.

Annonce

Mere uklart er det til gengæld fortsat lørdag morgen, hvordan tilstanden er på føreren i det autohjælpskøretøj, der kørte galt på vejen ud til rekvireringsopgaven i Linde.

Autohjælpskøretøjet er ifølge driftskoordinator ved Falck, Jesper Milo, et af Falcks underleverandører, men han har endnu ikke ret mange oplysninger:

- Vi ved ikke så meget om ulykken endnu, siger Jesper Milo.

Det var på vej ud til opgaven - i krydset ved Nordre Ringvej/Struer Landevej ud for Holstebro, at føreren af autohjælpskøretøjet ifølge politiet kørte over for rødt og her ramte en bilist, der kørte over for grønt.

- Vi har melding om, at en er lettere tilskadekommen, men vi ved ikke hvor slemt, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis.

Falck-føreren er en 20-årig mand fra Tirstrup-området, mens den påkørte er en 45-årig kvinde fra Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce