Annonce
Holstebro

Udvist for bestandig for forsøg på voldtægt af thai-massør

arkivfoto
En 20-årig asylansøgers forklaringer af, hvad der skete i en massageklinik i Holstebro, var så utroværdige, at retten har idømt ham to et halvt års fængsel og udvisning.
Annonce

Holstebro: To retsmøder skulle der til, før der faldt dom i sagen om en 20-årig mand fra Asylcenter Holstebro, der stod tiltalt for forsøg på voldtægt af en kvindelig massør i en negle- og massageklinik i Lille Østergade i Holstebro den 25. februar.

Begge parter har fastholdt deres forklaringer fra grundlovsforhøret. Asylansøgeren nægter sig skyldig og hævder, at det var frivilligt, og at kvinden vidste, at det var massage med happy ending, hun gav. Den forurettede har derimod forklaret i retten, at manden trak hendes bukser af og tvang hende ned på en massagebriks, hvor han forsøgte at gennemføre først et varginalt og så et analt samleje, men at det mislykkes, fordi hun kæmpede imod og i stedet fik manden udløsning mellem hendes baller.

Dommer Leo Winther Plougmann og de to lægdommere gav ikke meget for asylansøgerens beskrivelse af hændelsesforløbet.

- Tiltaltes forklaringer er så utroværdige og usammenhængende og i strid med det, vi objektivt kan se, mens forurettedes forklaring er troværdig og sammenhængende. Tiltalte har haft det fornødne fortsæt og viljen til at udføre forbrydelsen, sagde dommeren ved domsafsigelsen tirsdag eftermiddag efter et seks timer langt retsmøde.

Den 20-årige asylansøger fra Algeriet blev idømt to et halvt års fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud for bestandig - præcist som anklageren havde plæderet for.

- I den her sag vil jeg karakterisere det som forsøg på overfaldsvoldtægt. Det er utroligt skærpende, at man prøver at voldtage en person, som på sit arbejde er ved at udføre en tjeneste, man er bestilt til, og hvor gerningsmanden pludselig overmaner kvinden og udsætter hende for et længevarende overgreb, og så slutter man af med også at stjæle hendes telefon, hvad jeg også finder skærpende, procederede anklager Iben Ernst Bøttker fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Forsvareren ankede sagen på stedet. Han gik efter en frifindelse af sin klient.

Opdateres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce