Annonce
Holstebro

Udvikling i midtbyen: Det er så fint, men hvad med Sønderland?

Der blev lørdag formiddag kigget godt og grundigt på Holstebro bys mulige fremtid. Foto: Morten Stricker
Holstebro Udvikling bød lørdag indenfor til et lille kig ind i fremtiden for Holstebro by.

Holstebro: Der var både godt fyldt med mennesker og plancher rundt langs væggene i et ellers normalt tomt butikslokale på hjørnet af Nørregade og Nygade i Holstebro.

Lørdag formiddag kom folk direkte ind fra gågaden for at få sig et lille kig ind i fremtiden for Holstebro by.

"Fra 1000 ideer til langsigtet udviklingsplan - Holstebro Udvikling arbejder i perioden januar 2019 til primo 2020 med en langsigtet udviklingsplan for sygehusgrunden og resten af midtbyen i Holstebro", stod der på en plakat i vinduet ind til Nørregade 46.

Blandt de fremmødte i butikken var Grethe Bech:

- Jeg har fulgt med og synes, det er meget positivt det, der ligger, men jeg bor selv på Sønderland og tænkte, at der kunne jo være noget, jeg havde overset, fordi hvad er tankerne om det sted?

I et ellers tomt butikslokale bød Holstebro Udvikling indenfor. Foto: Morten Stricker
Annonce

Borgmesterens svar

Der er i Grethe Bechs øjne efterhånden noget tomt på Sønderland, så hvad har man tænkt sig, lød det med retning mod de lokale politikere.

Og dem var der flere af til stede lørdag formiddag - blandt andre borgmester H.C. Østerby (S):

- Der skal bo nogle flere mennesker nede på Sønderland, og så skal man se på det butiksareal, der er dernede. Er der noget specifikt, som ligesom skal være det, der er det gennemgående i det område af byen, svarede han og fortsatte:

- Det er tænkt ind - så det bliver mere et boligområde flankeret af nogle bestemte, små butikker, som kan leve i det område og leve sit eget liv.

Holstebro Udvikling P/S er et partnerskab etableret i 2018 af Færchfonden og Holstebro Kommune.

Borgmester H.C. Østerby (S) fik lov at svare på både det ene og det andet angående bymidtens fremtid. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce