Annonce
Debat

Udvikling i Holstebro. Det lange lys er aktiveret

Ideerne omkring Nørreport giver en løsning på et område, som længe har ligget og kaldt på at blive noget pænere og mere funktionelt, mener Svend ørgaard.  Foto: Morten Stricker
Annonce

Læserbrev: Når man lever i Vestjylland og blandt vestjyder, så lærer man at tage tingene stille og roligt og sådan lidt med et gran salt. Det er i bund og grund godt nok, men nogle gange bevirker det altså, at pladsen til den helt store begejstring bliver lidt snæver. Vi er rent ud sagt bedre til at finde en lille fejl end til at glæde os over en god ide eller et flot initiativ. Men nu er der ingen vej udenom. Lige midt i Covid 19 efterveer og problemer for erhvervsliv og forretningsliv opstår to store projekter, som virkelig er værd at glæde sig over.

For cirka halvanden måneds tid siden blev Byens Plan offentliggjort ved en seance i Holstebros nye og flotte biograf. Planen er det endelige resultat af det arbejde, som startede for et par år siden og som i sit forløb har haft inddragelse af borgere – både unge og ældre og med alle mulige vinkler i forhold til, hvilken vej, man ønsker at byens udvikling skal tage. Netop det er helt unikt – at alle er blevet tilbudt at give deres mening til kende og frem for alt at så mange har engageret sig i Byens Plan.


To meget interessante og afgørende private initiativer, som virkelig vil sætte Holstebro på landkortet.

Svend Ørgaard, gruppeformand Socialdemokratiet


Lige i forlængelse af den glæde og entusiasme, som Byens Plan i sig selv genererede, kommer så offentliggørelsen af to meget interessante og afgørende private initiativer, som virkelig vil sætte Holstebro på landkortet. Først det visionære udspil omkring området ved den tidligere landbrugsskole på Skivevej og dernæst udkastet til en ombygning af Nørreport området. Begge dele passer perfekt ind i de tanker, som folkene bag planen har, og begge dele har i den grad vakt opsigt. Ideerne omkring Nørreport giver en løsning på et område, som længe har ligget og kaldt på at blive noget pænere og mere funktionelt, og tankerne på Skivevej er helt unikke og klikker med FN’s verdensmål og sandsynligvis også med trenden de næste 30 år.

Lad os glæde os over, at vi har så mange driftige borgere i vores kommune. Vi får gavn af det hele både på den korte og på den lange bane, skriver Svend Ørgaard . Arkivfoto: Morten Stricker.

Jeg glæder mig over, at vi bor i en by og i en kommune, hvor borgerne er med til at sætte det lange lys. Jeg glæder mig over, at vi har private initiativtagere, som har lyst til og mod på at investere i vores by. På den måde er vi meget privilegerede – og det er vi ikke kun i forhold til store og spektakulære projekter. Når man bevæger sig rundt i byen og i kommunen, så ser man mange steder lokale håndværksfirmaer, som har købt en grund og opfører nye og moderne boliger – vel at mærke boliger, som stort set er lejet ud eller solgte inden arbejdet påbegyndes.

Lad os glæde os over, at vi har så mange driftige borgere i vores kommune. Vi får gavn af det hele både på den korte og på den lange bane.

Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Faerch kæmper om plastprisen

Struer

Værtshuset Bubsi er nu åbent igen

Annonce