Annonce
Navne

Udvidet afdelingsledelse for Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering

Ledende psykolog Camilla Rasmussen. Foto: Søren Braad Andersen
Et længe næret ønske om at udvide afdelingsledelsen for Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering i Hospitalsenheden Vest er gået i opfyldelse med ansættelsen af ledende psykolog Camillia Rasmussen som ny afdelingsleder med virkning fra 1. november.
Annonce

Region Vest: - Klinisk Socialmedicin og Rehabilitering løfter på tværs af hele regionen og på tværs af sektorer en meget vigtig opgave i forhold til borgere med helbredsproblemer og påvirket funktionsevne. Det er en tværfaglig indsats, og med Camilla Rasmussens tiltræden opruster vi afdelingen ledelsesmæssigt, så afdelingsledelsen bliver tværfaglig. Det vil helt sikkert få betydning for den fremtidige drift og udvikling af Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering. I hospitalsledelsen glæder vi os til et fortsat godt samarbejde med den udvidede afdelingsledelse, siger hospitalsdirektør Poul Michaelsen.

Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering

Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering i Hospitalsenheden Vest arbejder med borgere, der har helbredsproblemer, som medfører kortere eller længere, ofte varig påvirkning af funktionsevnen, i alle 19 kommuner i Region Midtjylland.

Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering spænder over aktiviteter følgende steder:

To afsnit på henholdsvis Regionshospitalet Herning og i Regionshuset Aarhus

Et abortsamrådssekretariat i Regionshuset Aarhus

IBBIS II-projektet (integreret behandlings- og beskæftigelsesindsats for sygemeldte borgere med psykisk lidelse) ved Jobcenter Aarhus

Aktiv Patientstøtteenhed Vest på Regionshospitalet Herning

Klinik for Almen Medicin i Lemvig.

I de sidste tre og et halvt år har Camilla Rasmussen været ansat som ledende psykolog på Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering, hvor hun er blevet bemærket som en leder, der har været med til at løfte mange opgaver, der var en afdelingsleder værdig. Det er derfor helt naturligt, at Camilla Rasmussen fortsætter med det arbejde som afdelingsleder, fortæller ledende regionssocialoverlæge Ulrik Steen.


Camilla er en meget rar, loyal og god kollega, som rummer meget stor kapacitet, og som er fagligt særdeles kompetent.

Ulrik Steen, ledende regionssocialoverlæge


- Camilla er en meget rar, loyal og god kollega, som rummer meget stor kapacitet, og som er fagligt særdeles kompetent. Hun udviser altid stort nærvær og engagement i de professionelle relationer og mødesammenhænge, hun indgår i, siger han.

Camilla Rasmussen er 48 år, og uddannet klinisk psykolog med mere end 20 års erfaring som psykolog inden for beskæftigelsesområdet.

Hun er specialist i sundhedspsykologi og psykoterapi og godkendt supervisor, og er i gang med en Master i Public Management (MPM) ved Syddansk Universitet.

Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce