Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Det er her, hvorfra der tidligere er blevet solgt dametøj - hos Claire i Nørregade 27B, overfor Sport 24, at Falck mandag åbner et nyt teststed. Foto: Holstebro Kommune
Lange køer og ventetider på op til halvanden time får Falck til at opruste testkapaciteten i Holstebro by - fra mandag.

Holstebro: Fra næste uge er der udsigt til færre kø-minutter, når du skal have en hurtigtest for covid-19.

Mandag den 10. maj åbner Falck et tredje teststed i Holstebro, og i modsætning til de to eksisterende har man valgt en central placering i gågaden.

- Det er for at understøtte handelslivet og øge tilgængeligheden for borgere centralt i byen - set i lyset af den stigende lokale smitte. Genåbningen betyder også, at der er et stort behov for coronapas til restauranter, frisører og andre erhverv, siger Lone Becker Kjærgaard, social- og sundhedsdirektør i Holstebro Kommune.

Annonce

Det nye, midlertidige teststed placeres i det tomme butikslokale i Nørregade 27B, overfor Sport 24, og har åbent alle ugens syv dage fra klokken 9.00-19.00. Her kan du uden tidsbestilling få foretaget en næsepodning og få et svar indenfor en halv time. Du kommer ind fra gågaden og går ud ad bagindgangen mod Kirkestræde/Sct. Jørgens Bakke.

Sjette teststed

Der er i forvejen mulighed for hurtigtest i Ulfborg og Vinderup, og i Holstebro i Trivselshuset i Asagården og Døesvejens Fritidscenter. Regionens center for PCR-test med tidsbestilling er placeret ved Idrætscenter Vest.

Tjek Falcks hjemmeside for teststedernes aktuelle ventetider

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Struer For abonnenter

Ensomhed dræber, men hvad gør man, når ægtefællen dør, og huset er alt for stort og tomt: 89-årige Kristian viser en vej

Annonce