Annonce
Holstebro

Udvalgsformand tager orlov: Der er vigtigere ting end politik

Der er ting, der er vigtigere end politik og arbejde. Familien er det vigtigste, og med det udvalg, som jeg er formand for, er der mange møder om aftnen, og det kommer ikke til at hænge sammen i den kommende periode, siger Torben Gudiksen. Foto: Holstebro Kommune
Formanden for kommunens børne- og familieudvalg Torben Gudiksen (R) tager orlov på grund af alvorlig sygdom i familien.
Annonce

Vinderup: Frem til foreløbig januar har formand for børne- og familieudvalget, Torben Gudiksen (R), trukket stikket til det politiske arbejde.

Det skyldes, at formandens kone er blevet ramt af alvorlig sygdom:

- Jeg er nødt til at være der i forhold til behandlingen. Og jeg er nødt til at være mere til stede i forhold til børnene, fortæller Torben Gudiksen.

- Der er ting, der er vigtigere end politik og arbejde. Familien er det vigtigste, og med det udvalg, som jeg er formand for, er der mange møder om aftenen, og det kommer ikke til at hænge sammen i den kommende periode, siger Torben Gudiksen.

Han håber, at han kan vende tilbage til det politiske arbejde efter nytår.

- Det er målet. Men det afhænger naturligvis af, hvordan behandlingen går, siger Gudiksen.

Formelt set er det byrådet, der på sit næste møde skal tage stilling til orloven. Men den er sådan set allerede begyndt.

Ny gruppeformand for partiet bliver Rasmus Beltoft, der i forvejen sidder i byrådet, og han overtager også Gudiksens plads i økonomiudvalget med øjeblikkelig virkning. Formandsposten for børne- og familieudvalget overtager næstformand Torben Strømgaard (V), indtil Gudiksen vender tilbage.

Partiet har derudover indkaldt Francisca Chilala Kaputu, der er førstesuppleant, til at overtage Gudiksens plads i byrådet, indtil han vender tilbage.

Torben Gudiksen er ud over at være formand for børne- og familieudvalget også viceborgmester. Han fik ved det seneste valg 898 personlige stemmer og har siddet i byrådet siden 2002 - først i den tidligere Vinderup Kommune og siden kommunesammenlægningen i Holstebro Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce