Annonce
Struer

Udvalgsformand om flytning af autismecenter: - Det er ikke en spareøvelse

Det handler ikke om penge, når autismecenteret Lagunen nu skal flyttes til Bremdal i stedet for at bygge ud. Arkivfoto: Morten Stricker
Peter Vestergaard (R), formand for børne- og uddannelsesudvalget, forsikrer, at flytningen af autismecenteret Lagunen ikke handler om penge
Annonce

Struer: Når Struer Kommune nu melder ud, at Autismecenteret Lagunen skal flyttes til Bremdal Skole i stedet for at bygge til på Limfjordsskolen, hvor tilbuddet aktuelt er, så er det fordi, en mulighed er opstået, som kommunen formulerer det.

Der er plads på Bremdal Skole, som kan bruges til formålet, og den udnytter man nu frem for at bruge i omegnen af 4,5 millioner kroner på en udbygning ved Limfjordsskolen.

En umiddelbart logisk slutning at bruge det, man har, før man bygger nyt, og muligheden for dét er Struer Kommune blevet opmærksom på i forbindelse med, at man har kigget på, hvordan kvadratmeterne bedst udnyttes på kommunens skoler.

Det forklarer Peter Vestergaard (R), som er formand for børne- og uddannelsesudvalget i Struer Kommune.

Annonce

En indsigt

- Der er blevet kigget ind i det her, og vi har fået øje på, at Bremdal Skole kan huse tilbuddet endda med bedre plads, fortæller udvalgsformanden.

Peter Vestergaard erkender, at man måske godt kunne have fået denne indsigt tidligere, men omvendt har man også været bange for at pille ved Lagunen, da tilbuddet ifølge udvalgsformanden fungerer rigtig godt.

Nu gør man det så alligevel, da der i forbindelse med en tilbygning skulle have været flyttet rundt på eleverne i centeret, men formen på tilbuddet skal flytte med til Bremdal.

- Det kan godt se ud som en spareøvelse, men det er det ikke. Det ser ud til, at der er en mindre besparelse på det, men det koster altså også noget at gøre det andet klar, siger Peter Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce