Annonce
Erhverv

Udlejer: Huslejen er til forhandling

Struer må som andre byer kæmpe med tomme butikslokaler i midtbyen. Arkivfoto
Tømrermester Carsten Lystbæk har ét og snart to ledige butikslokaler i Struer, og han tror, at de fleste udlejere er villige til at forhandle om huslejen. Han er ikke alt for optimistisk med hensyn til at få udlejet lokalerne.
Annonce

Struer: Tømrerfirmaet Carsten Lystbæk - en mindre familievirksomhed i Struer - har slået sit navn op i vinduerne i to butikker i Struers gågade: Dels hos Queens Restaurant i Østergade og dels hos Designfrisøren på Lille Torv.

Årsagen er, at tømrerfirmaet ejer de to butikslokaler og er på udkig efter nye lejere. Queens Restaurant har stået tom en måneds tid, mens frisør Mia Høgh senere på året flytter sin salon til en anden placering lige uden for gågadenettet i Struer.

- Jeg har ikke fået en eneste henvendelse, siden jeg satte de to lokaler til leje, og jeg er nok ikke alt for optimistisk med hensyn til at få dem udlejet. Der er jo flere tomme butikslokaler i Struer i øjeblikket, siger tømrermester Carsten Lystbæk.

I den anden artikel på disse sider fortæller indehaveren af Thiele, Claus Thunø, at når først huslejen i de tomme lejemål bliver sat ned, så skal de nok bliver udlejet igen.

- Jeg kan selvfølgelig ikke udtale mig på de andre udlejeres vegne, men personligt har jeg det sådan, at huslejen er til forhandling. Det er noget, vi kan snakke om. Og sådan vil nogle af andre udlejere formentlig også se på det, siger Carsten Lystbæk.

Struer Handel har planer om at udstyre de tomme butiksvinduer med fotostater, så potentielle lejere kan få en idé til, hvad butikslokalet kan bruges til. Carsten Lystbæk tror ikke, det vil have den store effekt.

- Det afgørende er, at der er nogen, der har en god idé til en ny butik og samtidig tør springe ud i det som selvstændig. Først derefter vil de formentlig se sig om efter et egnet lokale, siger Carsten Lystbæk, der mener, at det skæmmer bybilledet med alle de tomme butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce