Annoncørbetalt indhold

Uden viskerblade kan du ikke køre sikkert

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Viskerbladene på bilens for- og bagruder er nok ikke noget, du tænker meget på skal udskiftes. Ofte er det først, når de endelig knækker, at mange overhovedet ænser dem. Du kan ikke være ligeglad med, om dine viskerblade virker eller ej. For uden dem har du ikke god sigtbarhed, når du kører bil gennem regn eller med en beskidt forrude. Men kan du selv skifte viskerbladene? Ja, det er simpelt.


Annonce

Viskerblade kan du som regel montere selv

Bilen har formentlig en håndbog, du kan bruge til at hjælpe dig her. Tit kan du ganske simpelt klikke de gamle viskerblade fri og trække dem af. Herefter kan du montere det nye viskerblad, som du kan klikke fast og fæstne på viskerarmen. Ikke alle viskerblade passer til alle biler, men hos nogle online forhandlere kan du søge på registreringsnumre for at se, hvilke modeller er de rette til bilen, du har.


Undgå at ødelægge dit viskerblad

Hvis du ikke synes, det er sjovt at skulle på jagt efter et nyt viskerblad, når det gamle er gået i stykker, så gælder det om at få mest muligt ud af dem, du har nu. Du kan hurtigt ødelægge et viskerblad ved at sætte det i gang, når at bladet eller viskearmen er frosset fast. Så fjern is fra forruden, før du kører nogen steder. Så ved du, at hvis det regner, og du skal viske din skærm, så kan det gøres uden fare.


Du lægger mærke til defekte blade

Der er tegn, du kan være opmærksom på for at vide, om du skal skifte viskerblade. Eller: Faktisk kan du ikke undgå at lægge mærke til det, hvis et viskerblad ikke længere virker optimalt. For hvis bladet ikke effektivt fejer vand fra nedbør bort, eller det laver små hop over ruden, så er der selvfølgelig et problem. Måske så kan problemet løses med fugtaftørring af bladet, eller måske skal du have et nyt.


Har du skiftet rude? Så få også et nyt viskerblad

Har du fået skiftet en kedelig forrude, der var blevet slidt med årene, så skift også viskerblade. For der er ingen grund til at sætte et gammelt blad mod en ny rude. Hvis der er en chance for, at bladet bærer noget af skylden for, at den gamle rude så ud, som den gjorde, er der ingen grund til ikke at skifte viskerblade. Et velfungerende viskerblad giver ruder både lang levetid og optimal sigtbarhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.