Annonce
Kultur

Uddeler 90.000 kroner: Countryband spiller op til pengefest

JC Hawkins and His Model-A Playboys giver koncert ved friluftskoncerten lørdag i Sørvad. PR-foto

Sørvad: - Det er et autentisk Hill Billy Westernswing Countryband, der spiller musik, som det blev lavet i 40´erne og de tidlige 50´ere. Gruppen skriver de fleste af sangene i deres repertoire selv, inspireret af idoler som Hank Williams og Merle Travis.

Fortæller Per Østerbøg, kasserer og sekretær i Ungdommens Støtteforening, Sørvad, der lørdag klokken 13 inviterer til en to timers gratis friluftskoncert på parkeringspladsen ved Sørvad Hjemmeværnsgård, Stationsvej 8, med JC Hawkins and His Model-A Playboys

Musikken spilles bl.a. på el- og akustisk guitar, lapsteel guitar, kontrabas og trommer.

- Der vil være gang i den, når gruppen går på scenen, lover Per Østerbøg.

Efter koncerten uddeler foreningen penge til forskellige gode formål i Sørvad og omegn.

- Sidste år uddelte vi for 100.000 kroner, og i år bliver det for omkring 90.000 kroner, oplyser kassereren.

Støt lokale foreninger, der sælger mad og drikke til koncerten. Der er parkering tæt ved Hjemmeværnsgården.

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

De første nordvestjyske reaktioner på V-formandsskifte: Inger er det rette valg

Kultur

Ausumgaard dropper forårsmarkedet

Leder For abonnenter

Debatniveauet er simpelthen for lavt

Nogle gange er der behov for rabiate og grænsesøgende udtalelser for at få en debat sat i perspektiv. Overdrivelse, karikerede holdninger og provokationer kan lokke ligesindede og modstandere frem og tjener derfor et formål. Og hvis de holder sig inden for lovens rammer, kan vi såmænd også lægge spalteplads til dem. Både i form af redaktionelt behandlede emner, i læserbreve og i kommentarer til vores indhold på nettet. Men der er grænser. Torsdag bragte vi et læserbrev, hvori Jens Kristian Noe fra Holstebro gik helt til grænsen i ulvedebatten. Holdningerne i indlægget står han næppe alene med, men det provokerende budskab affødte primært reaktioner fra folk med den modsatte holdning. Her taler vi om den yderst forsimplede diskussion om "for eller imod ulven". Den diskussion, hvor nuancerede mennesker for længst er stået af, og kun de mindst kompromissøgende står tilbage i hver sin skyttegrav og råber ukvemsord. En absolut værdiløs diskussion. Af den årsag valgte vi at lukke for kommentarer til indlægget på nettet. Det sker sjældent. For vi vil om nogen gerne facilitere en saglig debat om ulven og det skel, den har skabt mellem mennesker efter sin genkomst til vores område. Men vi må ærligt erkende, at netop den debat er svær at være ordstyrer for. Det afholder os naturligvis ikke fra at skrive om ulven og de følelser, der er forbundet med den. Men ingen skal et øjeblik tro, at vi er glade for den interesse vores indhold får alene på baggrund af usaglige kommentarer. Vi vil meget hellere den positive dialog. Og det gælder ikke kun ulven. Så sent som torsdag fik jeg en henvendelse fra en læser, der var utilfreds med, at vi havde optaget et læserbrev om et andet harskt emne. Han opsagde sit abonnement på den baggrund. Vi bringer disse indlæg, fordi de findes og fordi de reflekterer det samfund, vi befinder os i. Men vi er også vidende om, at det ofte er de mest rabiate, der tyer til at sende et læserbrev. Det vil vi gerne lave om på. Derfor skal opfordringen herfra lyde: Send et læserbrev og vis os alle, at debatterne er meget mere nuancerede.

Annonce