Ulfborg/Vemb

Ud med læderveste og fastliggere: Campingplads åbner på ny

59-årige Tove Pedersen (t.h.) har sammen med sin mand Finn Pedersen overtaget den gamle Madum Aa Camping. Tanken er, at det er parrets plejedatter, Norah Pedersen (i.m.) og hendes kæreste Amalie Bruhn (t.v.), der kommer til at stå for den daglige drift af det, der nu igen hedder Rejkjær Camping. Foto: Jan Briks
Der skal nye boller på suppen på Madum Aa Camping, der fra april nu igen hedder Rejkjær Camping.

Madum: Jernkæden, der i over et halvt år har været spændt ud på tværs af indkørslen til Madum Aa Camping, er væk.

For nye ejere har overtaget pladsen, der åbner til 1. april, og som går tilbage til navnet "Rejkjær Camping".

- Vi kender de tidligere ejere, og de tilbød os, at vi kunne købe det. Så vi snakkede vi om det og tænkte, at det kan da ikke gå helt galt, siger 59-årige Tove Pedersen, der har købt campingpladsen sammen med sin mand, Finn Pedersen. Parret ejer sammen et skrotfirma ved Videbæk.

Det er dog ikke de to, der primært kommer til at bag driften.

- Vi har en plejedatter og hendes kæreste, der gerne vil i gang med noget, så nu kan de prøve kræfter med det, siger Tove Pedersen, og smiler over mod plejedatteren Norah Pedersen og hendes kæreste Amalie Bruhn.

- Det bliver da spændende. Det er jo noget af en udfordring, men det bliver også sjovt, siger 19-årige Amalie Bruhn, der indtil nu har gået i skole og arbejdet ved blandt andet en grillbar og en campingplads ved Hvide Sande.

19-årige Norah Pedersen har netop færdiggjort sin niende klasse på VUC. Også hun er spændt på at komme i gang:

- Nu må vi se, hvordan det bliver. Vi tænker, at det skal være en campingplads for alle. Hvor alle kan komme, siger hun.

Det har været en omfattende renovering at sætte pladsen i stand. Tagene på hytterne i baggrunden er udskiftet efter store vandskader. Foto: Jan Briks

Ud med læderveste og fastliggere

Da de tidligere ejere - Jimmy og Hanne Kærgaard - købte pladsen i 2016, forklarede Jimmy Kærgaard til avisen, at forpagteren før dem havde misvedligeholdt pladsen og efterladt sig ubetalte regninger til en sum på cirka 200.000 kroner. Alligevel var der en tro på, at parret kunne genoprette pladsens standard. Men i februar i år valgte de at trække stikket, da for mange ting på pladsen ikke fungerede optimalt.

Parret tilbød dengang både pladser til fastliggere og et særligt område for overnattende motorcyklister. Der var ligeledes mulighed for at bade i en swimmingpool. Alle tre ting bliver nu droppet:

- Vi vil ikke have fastliggere, for de vil bestemme over pladsen, og det skal ikke være campisterne, der driver pladsen - det skal være vi andre, siger Tove Pedersen, der ligeledes har fået nedlagt MC-campingen.

- Kommer der nogle motorcyklister og vil campere i et telt, kan de da godt få lov til det, men der bliver ikke en decideret plads, siger hun.

Da swimmingpoolen er for dyr at holde ren, bliver også den lukket.

Starter småt

Den sidste måned er gået med at renovere pladsen - et omfattende stykke arbejde med rørskader ved toiletbygningen og store vandskader på fem af de hytter, som overnattende gæster har kunnet leje. Hytterne har fået nye tage, men til at starte med bliver det kun dele af campingpladsen, der åbner op for gæster:

- I starten her åbner vi op for 20 campingvogne, tre lejligheder og så tre ud af ni hytter. Og så må vi få renoveret resten til efteråret, siger Tove Pedersen, der ikke har travlt med at lægge for mange penge i pladsen.

- Vi vil gerne renovere, men det skal også være fornuftigt - vi vil ikke bare ud og låne en masse penge, siger hun.

Hun er dog ikke i tvivl om, at pladsen kan blive en rentabel forretning:

- Vi tror på et overskud. Ellers skal man jo lade være, siger hun.

0/0
Annonce
Ulfborg/Vemb For abonnenter

Fru Pedersen vandt: - Jeg bruger fire timer hver anden dag - bare på at vande krukker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

Struer For abonnenter

Der stod danger på GPS'en: - Der var en reel risiko for at blive slået ihjel, hvis man røg ud over

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Annonce