Annonce
Rejser

Ud af rutinerne: Test dig selv i Tyrol

Blandt de 10 punkter er early bird skiing - altså at stå tidligt op og være en af de første på nypræparerede pister. Foto: Mirja Geh

Kan skiferien blive lidt for rutinepræget?

Hvis svaret er ja, er det værd at overveje en tilmelding til Ski Challenge Tirol i Østrig. Her gælder det om at prøve mindst 5 ud af 10 mulige oplevelser og udfordringer. Nogle af dem kræver intet fysisk. Det gælder for eksempel at nyde kaffe og kage på Tyrols højest beliggende café eller at tage med Kitz3S, Europas højeste, fritsvævende gondollift.

Andre punkter er skiløb på en af Tyrols fem gletsjere i over 3000 meters højde, natskiløb mellem kokken 18.30 og 22.30, at løbe parallelslalom samtidig med, at man bliver filmet, og besejre Østrigs længste nedkørsel, Schwarze Schneid, på 15 kilometer.

Blandt præmierne (lodtrækning) er et ophold i Tyrol bestående af fem overnatninger inklusive halvpension og liftkort for to personer.

Tilmelding sker på www.skiline.cc. Find "Competitions & more" og tryk dernæst på "Overview of all competitions". Når man har deltaget i mindst fem aktiviteter, er man automatisk med i lodtrækningen om præmier. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kiosk ramt af indbrud

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

Annonce