Annonce
Holstebro

Tyv forsøgte at bryde ind hos politibetjent

Genrefoto: Jørgen Kirk
Annonce

Haderup: "Mit held i en nøddeskal."

Det var, ifølge Midt- og Vestjyllands Politi, en tyvs konklusion, efter han blev anholdt. Og ja, med sådant et held bør tyven nok ikke forsøge sig med hverken Lotto eller at lave flere af den slags indbrud, manden forleden forsøgte sig med.

Det skete ved en ejendom på Karupvej ved Haderup. Ejeren? En politibetjent, der i det samme kom hjem fra arbejdet på stationen i Holstebro.

Betjenten konstaterede, at der holdt en varebil parkeret ved huset, og den kom snart i fart, for som betjenten var på vej ud af sin bil, kom tyven stormende fra haven og videre ind i varebilen.

Betjenten satte efter tyven, mens vagtcentralen blev alarmeret.

"Flere gange bremsede manden op og forsøgte at bakke ind i vores kollega, men efter cirka fem kilometer lykkedes det at få ham stoppet og foretage en civil anholdelse. Kort efter nåede patruljekollegaerne frem og overtog manden, der viste sig at være prøveløsladt... for indbrud," skriver Midt- og Vestjyllands Politi på sin Facebook-side.

Tyven - en 34-årig mand fra Løgstrup ved Viborg - blev desuden sigtet for forsøg på indbrud, at forvolde fare for andre, narkokørsel, kørsel selvom kørekortet er frakendt, manglende forsikring, kørsel i uregistreret bil, tyveri af nummerplader - og så blev hans bil beslaglagt, da det var tredje gang, han blev taget i at køre ulovligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De kommer med musik for alle pengene

Annonce