Annonce
Sport

Tysk klubtræner: Danmark skal satse alt i kontraspillet

MMartinartiMartin Albertsen, der er cheftræner i tyske Bietigheim, har Danmark som kneben favorit i tirsdagens VM-kamp mod Tyskland.
Martin Albertsen, der til daglig er cheftræner for mesterholdet Bietigheim i Tyskland, har Danmark som svag favorit i tirsdagens VM-kamp.

JAPAN - KUMAMOTO: - Jeg vil sige 55-45 i danskernes favør, lyder vurderingen fra Albertsen.

Han har været i Bietigheim siden januar 2015, men der sættes punktum til sommer, hvor han bliver fuldtidstræner for det schweiziske landshold, som Danmark besejrede i sommer i to playoffkampe om en VM-billet.

Og Albertsen har også opskriften på, hvordan tyskerne skal besejres.

- Det tyske midterforsvar er tungt og længe om at etablere sig, så Danmarks hurtige spillere bør kunne vise deres styrker i denne fase af spillet, vurderer han.

- Danmark skal simpelt hen satse alt i kontraspillet og også gerne hurtig midte.

Den største udfordring for Danmark kan til gengæld meget nemt gå hen at blive målvogter Dinah Eckerle, som Albertsen er træner for i det daglige.

- Hun er meget reaktionsstærk, så danskerne skal skyde klogere og mere yderligt end i de hidtidige kampe. I kampen mod Brasilien var Dinah flyvende og satte gennem hele kampen gang i det tyske kontraspil – og det endte de med at vinde på.

Også i forsvaret skal Danmark være på stikkerne.

- Der skal bakkes godt op ind over midten. De skal finde den rigtige højde og aggressivitet på skytterne, og så skal der være konstant fokus på indspil til stregen.

I sin tid som ligatræner i Danmark stod 45-årige Martin Albertsen blandt andet i spidsen for Viborg, Randers og København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce