Annonce
Navne

Tvis-virksomhed henter ny kædechef

Michael Oversø er ny kædechef hos Svane Køkkenet. Foto: TCM Group
Michael Oversø er ny kædechef hos TCM Group, hvor han får kædeansvaret for Svane Køkkenet.

Holstebro: Køkkenfabrikanten TCM Group med base i Tvis er først og fremmest kendt for mærkerne Tvis og Svane.

I 2019 forventer virksomheden at runde en milliard kroner i omsætning. Tvis-virksomheden har netop valgt at ansætte Michael Oversø som kædechef for Svane Køkkenet.

Michael Oversø, der har mange års erfaring fra den skandinaviske køkkenindustri, kommer fra en stilling som administrerende direktør for Multiform. Den nye kædechef har stort kendskab til branchen. Tidligere har Michael Oversø haft kommercielt ansvar for HTH, Invita og Unoform samt været kædechef for Kvik Køkkener.

- Michael Oversø kommer til Svane Køkkenet med en meget lang og værdifuld erfaring fra køkkenbranchen. Michael har den helt rette profil og erfaring til både at kunne fortsætte Svane Køkkenets flotte udvikling med at vinde markedsandele i Danmark og til at accelerere væksten i det øvrige Skandinavien, siger administrerende direktør Ole Lund Andersen fra TCM Group i en pressemeddelelse.

- Jeg har udefra gennem flere år fulgt med i Svane Køkkenets unikke innovations- og designstrategi, og jeg glæder mig meget til at blive en del af Svane Køkkenet og fortsætte den imponerende rejse, som Svane Køkkenet har været på de senere år, siger Michael Oversø, der begynder 1. februar i sit nye job.

Svane Køkkenet har i alt 28 butikker i Danmark og otte butikker i Norge.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Annonce