Annonce
Holstebro

Tvillinger åbner Holstebros første donut-butik

Samer og Thamer Al-Bayati er opvokset i Viborg og bor stadigvæk i byen. Foruden dem selv har de søskende til at hjælpe til i forretningen, og med åbningen i Holstebro skal der også flere ansatte til. Arkivfoto: Morten Pedersen
En måned efter, at to brødre åbnede deres første butik, er de klar med en udvidelse. Holstebro mangler en donut-butik, mener Do Donuts.
Annonce

Holstebro: Der mangler lige de sidste detaljer omkring lejemålet.

Hovedbudskabet er derimod på plads: Holstebro får en donut-butik.

- Jeg kan sige så meget, at den kommer til at ligge i centrum af Holstebro, siger Thamer Al-Bayati, der sammen med sin tvillingebror Samer er klar med butik nummer to.


Vi tager chancen i Holstebro, dels fordi byen ligger tæt på Viborg, dels fordi den mangler en donutbutik.

Thamer Al-Bayati.


Det er ikke meget mere end en måned siden, at de åbnede Do Donuts i Viborg.

- Vi blev taget rigtigt godt imod. På åbningsdagen var der en 250 meter lang kø, så nu tænker vi, at Holstebro også skal have en Do Donuts. Vi tager chancen dér, dels fordi byen ligger tæt på Viborg, dels fordi den mangler en donutbutik, forklarer Thamer Al-Bayati.

Prisen ligger på 25 kroner for én donut, mens der er rabat ved køb af 6 eller 12 donuts. Foto: Do Donuts

Brødrene er 28 år, og Thamer læser ved siden af til pædagog.

- Vi lægger alt, hvad vi har i det her, siger Thamer Al-Bayati.

Annonce

Fik ide i pausen

Det var Samer Al-Bayati, der fik ideen til forretningsmuligheden.

- Han arbejdede hos Schulstad, og når de i pauserne fik donuts, lagde han mærke til, at de altid blev revet væk. Det kom vi til at snakke om under denne corona-tid, og vi blev inspireret af, at andre rundt omkring også åbnede donut-butikker, siger Thamer Al-Bayati.

Donuts er en af tidens populære tendenser med alt fra selvstændige forretninger til bagere og købmænd, der sælger de udsmykkede donuts.

- Jeg tror, der er åbnet en donutbutik i enhver dansk storby. Så konkurrencen er der, men vi er klar til den, hvis den skulle komme til Holstebro. Vi tror på, at man kun bliver bedre af konkurrence, og vi tror på os selv, fordi vores produkter er i topklasse, siger Thamer Al-Bayati og tilføjer:

- Selvfølgelig har der været noget nyhedens interesse over vores åbning i Viborg, fordi folk lige skulle prøve det af, men siden har markedet været okay. Mange er kommet igen, efter de besøgte os i starten.

Her ses et billede fra Do Donuts åbning i Sct. Mathias Gade, Viborg, lørdag den 8. august 2020. Foto: Johnny Pedersen

Butikken, der også vil sælge milkshakes og kaffe, vil sælge donuts med pynt, som kun fantasien sætter grænser for, lover ejerne:

- Der er tale om gourmet-donuts og ikke almindelige donuts, som man kender dem fra tankstationer og så videre. Vi pynter eksempelvis med Ferrero Rocher, forskellige cremer, hasselnødder, Snickers... Og så har vi donuts med chokolade-, vanille- og karamel-fyld.

Brødrene forventer, at forretningen i Holstebro åbner i begyndelsen eller midten af oktober. Aftalen for lejemålet, regner de med, falder på plads i indeværende uge.

Foto: Do Donuts
Foto: Do Donuts
Der var kø lørdag den 8. august, da donut-butikken åbnede i Viborg. Foto: Johnny Pedersen
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce