x
Annonce
Navne

TV-tvillinger fik hjælpende hånd

Marketingchef Mikael Kolding (til venstre) og Ivan Jæger Christiansen fra Proshop sammen med Holstebro-tvillingerne Anders og Torben foran huset på Chr. Winthers Vej. PR-foto
Nyt udstyr fra tidligere Holstebro-dreng hjælper Holstebro-tvillingerne Anders og Torben i gang på YouTube-kanalen.

Holstebro: Tvillingerne Anders og Torben fra Chr. Winthers Vej er for alvor blevet tv-darlings, efter at Christian Toft Bro og Line Morell Holm fra TV Midtvest gennem flere år har fulgt deres liv og været med til at producere programserien "Tvillingerne fra Holstebro" på TV 2. Og nu kan de også følges på deres egen kanal på YouTube.

I det seneste tv-program indrømmede tvillingerne, at de var udfordret med deres tekniske anlæg, især til redigering. Men nu har de fået uventet hjælp af den tidligere Holstebro-dreng, Ivan Jæger Christiansen, der er direktør for Aarhus-virksomheden Proshop, som sælger mange forskellige elektroniske produkter.

- Som tusindvis af andre er vi blevet charmeret af deres ligefremme facon og kan bare ikke stå for, at de elsker teknik og deler deres passion. Derfor ville vi gerne hjælpe dem godt i gang med et par stole, mus og tastatur til deres nye YouTube-kanal, hvor de deler ud af deres liv, siger direktøren.

Han besøgte forleden tvillingerne sammen med sin marketingchef Mikael Kolding og gav dem udstyret.

- Og efter at have besøgt dem kan vi bare sige, at de er lige så søde og rare som på tv. Det blev vildt hyggeligt, smiler Ivan Jæger Christiansen, hvis forældre fortsat bor i Holstebro.

- Vores forretning har alt det udstyr, de skal bruge, og så er der et godt match: Vi er i Proshop også rimelige passionerede og nørdede, siger han.

Ivan Jæger Christiansen forventer, at samarbejdet kan blive udvidet.

- Vi har givet dem udstyr fra vores eget gamer brand DUTZO. Så laver de et lille indslag på deres Youtube kanal, hvor de viser produkterne. Lad os se hvad det bliver til. Vi tager et skidt mere, hvis begge parter synes, det fungerer, siger direktøren.

Her finder man Holstebro-tvillingernes kanal:

https://www.youtube.com/user/torbenfoto/videos,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce