Annonce
Navne

TV-tvillinger fik hjælpende hånd

Marketingchef Mikael Kolding (til venstre) og Ivan Jæger Christiansen fra Proshop sammen med Holstebro-tvillingerne Anders og Torben foran huset på Chr. Winthers Vej. PR-foto
Nyt udstyr fra tidligere Holstebro-dreng hjælper Holstebro-tvillingerne Anders og Torben i gang på YouTube-kanalen.

Holstebro: Tvillingerne Anders og Torben fra Chr. Winthers Vej er for alvor blevet tv-darlings, efter at Christian Toft Bro og Line Morell Holm fra TV Midtvest gennem flere år har fulgt deres liv og været med til at producere programserien "Tvillingerne fra Holstebro" på TV 2. Og nu kan de også følges på deres egen kanal på YouTube.

I det seneste tv-program indrømmede tvillingerne, at de var udfordret med deres tekniske anlæg, især til redigering. Men nu har de fået uventet hjælp af den tidligere Holstebro-dreng, Ivan Jæger Christiansen, der er direktør for Aarhus-virksomheden Proshop, som sælger mange forskellige elektroniske produkter.

- Som tusindvis af andre er vi blevet charmeret af deres ligefremme facon og kan bare ikke stå for, at de elsker teknik og deler deres passion. Derfor ville vi gerne hjælpe dem godt i gang med et par stole, mus og tastatur til deres nye YouTube-kanal, hvor de deler ud af deres liv, siger direktøren.

Han besøgte forleden tvillingerne sammen med sin marketingchef Mikael Kolding og gav dem udstyret.

- Og efter at have besøgt dem kan vi bare sige, at de er lige så søde og rare som på tv. Det blev vildt hyggeligt, smiler Ivan Jæger Christiansen, hvis forældre fortsat bor i Holstebro.

- Vores forretning har alt det udstyr, de skal bruge, og så er der et godt match: Vi er i Proshop også rimelige passionerede og nørdede, siger han.

Ivan Jæger Christiansen forventer, at samarbejdet kan blive udvidet.

- Vi har givet dem udstyr fra vores eget gamer brand DUTZO. Så laver de et lille indslag på deres Youtube kanal, hvor de viser produkterne. Lad os se hvad det bliver til. Vi tager et skidt mere, hvis begge parter synes, det fungerer, siger direktøren.

Her finder man Holstebro-tvillingernes kanal:

https://www.youtube.com/user/torbenfoto/videos,

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Øjenåbner: Håndtryk var så vigtigt

Landet over er kommunerne ved at gennemføre de Grundlovsceremonier, man nu skal, for at udlændinge kan blive danske statsborgere. En del af ceremonien er det meget omtalte håndtryk, som har fyldt rigtigt meget. Ikke mindst det jo synliggør, at nogle gerne vil være danskere, men de alligevel ikke er så meget danske, at de vil give håndtryk til en person af det modsatte køn. Undertegnede har derfor hidtil opfattet denne ceremoni som noget symbol-politik, som vi egentlig godt kunne være foruden, da det kun er med til at tydeliggøre de kulturelle og religiøse forskelle, der også er i vort eget samfund. Det var så derfor noget af en øjenåbner at være med til den første Grundlovceremoni på rådhuset i Lemvig, hvor en ukrainsk statsborger ville være dansker efter 16 år i et land, som han vil bo i resten af sine dage og gerne vil være en rigtig del af. Der blev givet håndtryk. Et fast et af slagsen. Og under den efterfølgende hyggesnak med et glas mellem de officielle deltagere og ukraineren og hans fraskilte hustru, så lagde de to ukrainere megen vægt på, at det var en stor oplevelse for dem at være med til denne ceremoni, og ikke mindst håndtrykket var vigtigt for dem. - Det gør, at vi føler, vi bliver personligt modtaget i Danmark, og vi ikke blot får et stykke upersonligt papir. Det her gør, at vi føler os rigtigt velkomne. Det var så noget helt andet end det skriveri, der hidtil har været om det håndtryk. Det blev altså opfattet som noget rigtigt godt og var et vigtigt symbol. Ikke på forskelle, men på ligeværdighed og en velkomst. Og hvorfor blev den fraskilte hustru så ikke også dansker, selv om hun talte stort set perfekt dansk? Hun havde holdninger til blandt andet de goder, det danske demokrati giver. Hun kunne udtrykke, at demokrati er så naturligt for danskerne, at mange slet ikke opfatter, at det er noget, man skal kæmpe for andre steder i verden - også i hendes hjemland. Ændring af regler har gjort, at da hun var under uddannelse for at være en del af det danske samfund, kunne hun ikke leve op til kravene om fuldtidsarbejde i en ubrudt årrække. Så nu må hun vente i mindst tre år yderligere, før hun kan blive dansker. Regler er somme tider for firkantede.

Holstebro

Unge bakker op om Bronxparty

Annonce