Annoncørbetalt indhold

TV-streaming – perfekt til pause fra hjemmeundervisning

Eftersom folkeskoler i Danmark er lukket ned grundet reducering af smittespredning af Covid-19, er flere end tusindvis af børn nu nødsaget til at passe deres skole i eget hjem. Det kan umiddelbart lyde som en barnedrøm – men det kan hurtigt gå hen og blive nogle hårde uger derhjemme for børnene.

Hjemmeundervisning kræver nemlig masser af selvdisciplin, samtidig med de sjove frikvarterer ikke kan holdes i selskab med klassekammeraterne. I stedet må nye underholdningsmetoder tages i brug i pauserne og efter endt hjemmeskoledag. Her er det især TV-streaming, der er et populært valg blandt de mange hjemmegående folkeskoleelever.

Streaming af TV giver mulighed for afslapning

Med TV-streaming får du mulighed for at se det tv, som du har lyst til – både på din smartphone, tablet og TV. Om du har lyst til at streame regulære TV-kanaler eller film og serier, er helt op til den enkelte. Det smarte med TV-streaming er nemlig, at du helt selv styrer, hvornår og hvad du skal se.

Dette er ideelt for de elever, der nu skal tilbringe deres skoletid i eget hjem. På denne måde kan eleverne selv tilpasse deres streaming efter, hvornår der er ”frikvarter” fra hjemmeundervisningen, og hvornår skoledagen er slut. Streaming af TV skal ikke ses som spild af tid og unødvendig skærmtid. Det er nemlig en god måde for eleverne at koble hovederne fra på og få slappet af, sådan de igen er klar til deres hjemmeopgaver.

TV-streaming kan også give masser af læring

Streaming af TV behøver dog ikke kun at være tid, hvor eleverne kobler deres hjerner fra. Der findes et bredt udvalg af dokumentarer, film og serier online til streaming, som eleverne virkelig kan lære noget af. Dokumentarer om Coronavirus, film om 2. verdenskrig, serier om unges forhold til seksualitet – listen er uendelig lang. Der findes næsten en serie, film eller dokumentar om ethvert emne, og derfor gælder det blot om at bruge tid på at finde frem til de lærerige emner.

Nu hvor eleverne skal bruge størstedelen af døgnets timer i hjemmet, kan du med fordel lade dine børn se nogle af de mange spændende og lærerige serier, film og dokumentarer. Du kan enten lade TV-streamingen foregå som en del af børnenes ”lektier,” eller du kan samle hele familien om TV’et og se de informative programmer sammen. Ved at hele familien samles om streamingen, kan I starte en god diskussion undervejs eller efterfølgende.

Streaming af TV erstatter manges TV-pakker

Idet streaming er så bekvem en måde at se TV, film og serier på, vælger mange danskere efterhånden i dag helt at udskifte deres TV-pakker med streaming af TV. Mulighederne for at streame forskelligt indhold er også så stort, at det sagtens kan lade sig gøre at undvære TV-pakkerne. Mange vil også kunne spare penge ved at vælge denne løsning.

Dog vælger mange også at lade deres TV-streaming være et supplement til husholdningens TV-kanaler. På den måde fås det bedste fra begge verdner, og alle behov vil være dækket godt ind.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med streaming på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.