Annonce
Holstebro

TV-kok gæster Nr. Felding

Anne Hjernøe fortæller i Nr. Felding fredag 21. februar om sine ideer og oplevelser. Arkivfoto: Jens Thaysen
Annonce

Nr. Felding: Det handler om økologi, sæsonens råvarer og historier om det gode måltid, når tv-kokken og journalisten Anne Hjernøe fredag 21. februar holder foredrag i Festhus Syd ved IdrætsCenter Syd. Anne Hjernøe er især kendt for sine mange TV-programmer, hvor hun sammen med journalisten Anders Agger drager verden rundt og kombinerer med kulinariske oplevelser.

Kulinarisk oplevelse er der også chance for i Nr. Felding, da man mod ekstra betaling af 90 kroner får maden serveret fra klokken 18.30.

- I Nr. Felding er vi optaget af god mad og spændende oplevelser. Gode og sunde madvaner er relevante for både børn, unge og voksne. Derfor er vi glade for, at det er lykkedes at få et arrangement med Anne Hjernø til Nr. Felding, hvor der er mulighed for at hente inspiration og få en smagfuld mad oplevelse, siger formanden for Nr. Felding Borgerforening Leif Brøgger. Der understreger, at Formandsgruppen, som repræsenterer alle Nr. Feldings institutioner og foreninger, bakker op om arrangementet.

Billetter kan købes via Nr. Feldings hjemmeside: https://bricksite.com/nrfelding

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce