Annonce
Ulfborg/Vemb

Turde du? - Svømmehal viste haj-gyser

"Hjælp, jeg er en fisk" var den første film, der blev vist i svømmehallen i Ulfborg, før bassinet blev overladt til det lidt ældre teenage-publikum, der fik fornøjelsen af en vaskeægte haj-gyser, mens de plaskede rundt i bassinet. Her billeder fra "Hjælp, jeg er en fisk". Foto: Johan Gadegaard
Ulfborg Fritidscenter viste fredag aften haj-gyser for Ulfborgs unge. En succes, mener centerlederen efter dagens film-arrangement, der også bød på den knapt så uhyggelige tegnefilm "Hjælp, jeg er en fisk", tidligere på dagen.
Annonce

Ulfborg: Den store hvide haj kommer tættere og tættere på de ben, der stikker ned i havet fra den gule bademadras. Pludselig er alt, man ser, en ung dreng, der bliver trukket med ned i havet - mens blodet farver havet omkring dem rødt.

Effekten med det blodige vand havde Ulfborg Fritidscenter fredag aften forsøgt at genskabe med rødt undervandslys, da de inviterede Ulfborgs unge på filmaften i svømmehallen. 31 unge var dukket op til arrangementet, hvor gæsterne kunne svømme rundt i bassinet i en mørklagt svømmehal, mens dramafilmen Dødens Gab fra 70'erne kørte på storskærm.

14-årige Frederikke Daniels var en af de 31 unge mennesker, der var mødt op:

- Det var lidt uhyggeligt, når det er en haj-film, og man bliver også lidt bange. Men når det er nogen andre i bassinet, er det ikke så slemt, og det var ret sjovt, sagde hun efter filmen.

14-årige Rune Kromann var enig:

- Det giver jo lidt nogle andre reaktioner, men det var sjovt at prøve - også sjovere end at sidde hjemme i sofaen og se sådan en film, sagde han.

30 børn - og senere på aftenen 31 unge - var fredag aften trukket i badetøjet for at se film på storskærm i svømmehallen. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Nyt liv

Dødens Gab, der gik igang 19.30, var for de unge.

- Det er jo sådan en rigtig kultfilm, og det sjove er jo, at man ser en hajfilm, mens man selv er i vandet, siger Katarina Thomsen, centerleder i Vestjysk Fritidscenter.

Før hajgyseren blev der 16.30 vist tegnefilmen "Hjælp, jeg er en fisk" for de yngre, og også her var dukket omkring 30 børn og voksne op i den mørklagte svømmehal.

- Ideen med arrangementet er, at vi godt kunne tænke os at bringe noget nyt liv ind i svømmehallen og give dem, der bor herude, en anderledes måde at komme i svømmehallen på, siger centerlederen.

Helt som en biograf var det dog ikke. Popcorn og slik var forbudt at have med ind i bassinet, og de yngste skulle være på baderinge eller inde ved kanten under filmen, mens de ældste godt måtte svømme rundt:

- Nogle sidder jo og er meget fængslede af det, mens andre bare hygger sig og svømmer rundt, og responsen har været god, siger centerlederen, der dog godt kunne have håbet på lidt flere deltagere.

- Men konceptet er godt. Så jeg vil ikke afvise, at det vender tilbage, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Annonce