Annonce
Sport

TTH trak slovensk modstander i EHF European League

I mange år har TTH Holstebro måtte kæmpe med BSHs tidligere slovenske playmaker Sebastian Skube. Nu får de lov til at kæmpe med et helt slovensk hold i EHF European Leauge. Foto: Morten Stricker
De slovenske sølvvindere RK Trimo Trebnje kom op af bowlen som modstandere til TTH Holstebro, da der tirsdag middag blev trukket lod til 1. kvalifikationsrunde af EHF European League.

Wien: Tirsdagens lodtrækning til 1. kvalifikationsrunde af EHF European League faldt således ud, at TTH Holstebro skal op mod sidste års nummer to i den slovenske liga, RK Trimo Trebnje.

Første kamp spilles i Slovenien i weekenden 28.-29. august, mens der er returkamp i Gråkjær Arena i den efterfølgende weekend 4.-5. september. Går TTH videre fra de to kampe, venter der yderligere en kvalifikationsrunde inden gruppespillet.

- Jeg ved ikke så meget om dem, men jeg ved, at der bliver spillet god håndbold i Slovenien, at de spillede to tætte kampe mod GOG i sidste sæson, at de trænes af Uroš Zorman, og at de blev nummer to foran Celje, som vi kender som et godt hold. Så det bliver helt sikkert to svære kampe, siger cheftræner Søren Hansen.

Annonce

- Men det bliver også sjovt. Det er fedt at spille i Europa og mærke den der lille usikkerhed i maven, fordi man ikke føler sig helt sikker på det, man skal møde.

Det er ottende år i træk, at TTH Holstebro deltager i de europæiske håndboldturneringer.

Hjælp fra Krickau

Cheftræneren vurderer umiddelbart RK Trimo Trebnje som et af de sværere hold, TTH kunne trække, men også nemmere end et hold som Rhein-Neckar Löwen, som blev trukket op af bowlen umiddelbart før TTH.

- Vi kunne godt have været heldigere med lodtrækningen, men jeg tror, de tænker lidt det samme om at have trukket os. Det kan godt blive nogle tætte kampe, forklarer Søren Hansen.

Han er dog ikke så bekymret for den manglende paratviden om de kommende modstandere. Det skal der nok blive rettet op inden den første kamp, og cheftræneren ved allerede, hvor han skal kigge hen.

- Jeg skal i hvert fald have set videoerne fra de to kampe de spillede mod GOG sidste år, og så må jeg lige have fået taget en snak med Nicolej Krickau (træner i GOG, red.) om dem, siger Søren Hansen.

To andre danske hold var også med i puljen. GOG trak ligeledes slovensk modstander, da fynboerne skal op imod RK Celje. Bjerringbro-Silkeborg skal op mod svenske Ystads IF.


Vi kunne godt have været heldigere med lodtrækningen, men jeg tror, de tænker lidt det samme om at have trukket os. Det kan godt blive nogle tætte kampe.

Søren Hansen, om RK Trimo Trebnje.
Annonce
Holstebro

Onsdag åbnes der for vaccination uden tidsbestilling

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Mand varetægtsfængslet: Afviser voldtægt, men erkender samleje med sin 16-årige datter, der blev gravid

Kultur For abonnenter

Nostalgi-festivalen er aflyst: Det kan du gøre med billetten

Vestjylland

Politiets telefonnummer bruges af svindlere: Snyder sig til penge og personnumre

Erhverv

Det er blevet sjovere at være chef i Sinnerup: Stor forløsning at tjene penge igen

Lemvig For abonnenter

Lemvig Kommune bruger millioner på sikkerhedsvagter for at beskytte de ansatte

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport For abonnenter

Joakim var en af landets bedste, men forlod frustreret den sport, som har præget hele hans liv

Struer

Visioner om ny bydel: Venstre klar til et opkøb af slagteriet

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Holstebro

Tirsdagens coronatal: Smitten er stabil - undtagen Nørreland

Debat For abonnenter

Det må så koste millioner - de ansattes sikkerhed må man ikke spille hasard med

Struer

Opbakning fra biografdirektøren: Det er 20 år siden, jeg kom til byen og undrede mig over, at der ikke blev bygget boliger på havnen

Annonce