Annonce
Håndbold

TTH trak 3. divisionshold i pokalturneringen for fjerde år i træk

- Det er fuldstændigt sindssygt, det burde ikke kunne lade sig gøre. Næste gang bliver vi nødt til at få lov til at overvære lodtrækningen over hos DHF, for der er jo ikke længere nogen der tror på, at det kan gå ærligt til, siger Patrick Westerholm. Foto: Morten Stricker
Hvis lodtrækningen til pokalturneringen føles som en form for deja-vu, er det ikke uden grund. Der er tale om en ren gentagelse for TTH Holstebros herrer.
Annonce

Holstebro: Det har været en stående joke omkring TTH Holstebros ligahold, at det måtte være cheftræner Patrick Westerholm, der havde trukket i snorene, når holdet de seneste år har trukket 3. divisionsholdet Kolding HK i pokalturneringen.

En dejlig bekvem modstander for den Kolding-bosiddende træner. Faktisk trak man Kolding HK i både 2017, 2018 og 2019, så da der blev trukket lod til femte runde af Santander Cup i 2020 trak TTH selvfølgelig... Kolding HK.

- Det er fuldstændigt sindssygt, det burde ikke kunne lade sig gøre. Næste gang bliver vi nødt til at få lov til at overvære lodtrækningen ovre hos DHF, for der er jo ikke længere nogen, der tror på, at det kan gå ærligt til, siger Patrick Westerholm.

- Drengene på holdet grinte også kun, da de så lodtrækningen og konstaterede, at 'nu havde Patrick igen fusket med den', fortæller cheftræneren, hvis egen søn er begyndt at spille håndbold i Kolding-klubbens ungdomsafdeling.

For TTH Holstebros damer vedkommende går turen til Esbjerg i årets første pokalkamp, hvor IF92 fra 3. division venter. Ingen af kampene er endnu blevet dato-lagt.

Annonce

LTH kommer til Krunderup

En anden, næsten fast pokaltradition, er, at de lokale 3. divisionsherrer fra NSK stadig er med i bowlen i pokalturneringens femte runde, hvor ligaholdene træder ind - og lykkedes med at trække en attraktiv modstander.

Tidligere har NSK fået besøg af Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg, og i år bliver det så Lemvig-Thyborøn Håndbold, der skal ligge vejen forbi Sir-Lyngbjerg Centret i Krunderup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Struer kommer glidende ind i 2021

TTH Holstebro For abonnenter

Hele trænerstaben var med til den første triumf for 12 år siden, nu jagter de den tredje: - Det står som et af de største øjeblikke i min karriere

Annonce