Annonce
Håndbold

TTH trak 3. divisionshold i pokalturneringen for fjerde år i træk

- Det er fuldstændigt sindssygt, det burde ikke kunne lade sig gøre. Næste gang bliver vi nødt til at få lov til at overvære lodtrækningen over hos DHF, for der er jo ikke længere nogen der tror på, at det kan gå ærligt til, siger Patrick Westerholm. Foto: Morten Stricker
Hvis lodtrækningen til pokalturneringen føles som en form for deja-vu, er det ikke uden grund. Der er tale om en ren gentagelse for TTH Holstebros herrer.

Holstebro: Det har været en stående joke omkring TTH Holstebros ligahold, at det måtte være cheftræner Patrick Westerholm, der havde trukket i snorene, når holdet de seneste år har trukket 3. divisionsholdet Kolding HK i pokalturneringen.

En dejlig bekvem modstander for den Kolding-bosiddende træner. Faktisk trak man Kolding HK i både 2017, 2018 og 2019, så da der blev trukket lod til femte runde af Santander Cup i 2020 trak TTH selvfølgelig... Kolding HK.

- Det er fuldstændigt sindssygt, det burde ikke kunne lade sig gøre. Næste gang bliver vi nødt til at få lov til at overvære lodtrækningen ovre hos DHF, for der er jo ikke længere nogen, der tror på, at det kan gå ærligt til, siger Patrick Westerholm.

- Drengene på holdet grinte også kun, da de så lodtrækningen og konstaterede, at 'nu havde Patrick igen fusket med den', fortæller cheftræneren, hvis egen søn er begyndt at spille håndbold i Kolding-klubbens ungdomsafdeling.

For TTH Holstebros damer vedkommende går turen til Esbjerg i årets første pokalkamp, hvor IF92 fra 3. division venter. Ingen af kampene er endnu blevet dato-lagt.

Annonce

LTH kommer til Krunderup

En anden, næsten fast pokaltradition, er, at de lokale 3. divisionsherrer fra NSK stadig er med i bowlen i pokalturneringens femte runde, hvor ligaholdene træder ind - og lykkedes med at trække en attraktiv modstander.

Tidligere har NSK fået besøg af Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg, og i år bliver det så Lemvig-Thyborøn Håndbold, der skal ligge vejen forbi Sir-Lyngbjerg Centret i Krunderup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Verdensmesterskabet får ikke lov at smuldre i Struer

Hvis bokseren Dina Thorslund skal miste sit verdensmesterskabsbælte, så lad os håbe, at det kommer til at ske i bokseringen mod en dygtigere modstander, og ikke fordi økonomi og teknikaliteter spænder ben for hende. Da hun for nylig brød med sin hidtidige promotor, det tyske Team Sauerland, stod hun alene tilbage med opgaven at arrangere og finansiere en mesterskabskamp. Det er en stor opgave, som rækker et godt stykke ud over de færdigheder, man slider sig til i et træningslokale, og derfor har bokseren brug for hjælp. Verdensmestre i individuelle publikumssportsgrene findes der ikke mange af i Danmark. Derfor er det en præstation, som har skabt opmærksomhed. Og Struer Kommune har været både dygtig og flittig til at udnytte den potentielle profilering, der ligger i at have en verdensmester i byen. Derfor har kommunen naturligvis også en interesse i, at det fortsat er tilfældet. Og netop derfor ser kommunen også velvilligt på mulighed for et samarbejde - eller en støtte. Detaljerne er endnu ikke klare, men borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) giver i dagens avis udtryk for, at der skal findes en løsning. Nok så vigtigt er det signal, som erhvervsmanden Peter K. Kristensen sender i et læserbrev i dagens avis. Han opfordrer til at støtte projektet og melder sig samtidig klar til selv at gøre det. Det er vigtigt, at dem, der har mulighed for at ændre noget, ikke bare støtter økonomisk med et sponsorat, men også råber lidt og op fortæller om, hvor vigtigt det er at have noget at være fælles om og stolte over. En opbakning som den, erhvervsmandens sender i sit læserbrev, er derfor uendeligt meget værd. Det er uholdbart, hvis bokser og træner selv skal stå for det administrative. Det kan måske lykkes en enkelt gang, men hvis Dina Thorslund skal have mulighed for at koncentrere sig om sporten, må hun finde en ny promotor. Og den opgave er langt nemmere, hvis hun kan demonstrere solid opbakning i baglandet. For selvfølgelig skal verdensmesterskabet forsvares. Og selvfølgelig skal det foregå i Struer denne gang.

Annonce