TTH Herrer

TTH-talenter skal i skole hos onkel Arne

Arne Damgaard tager nevøen Thomas Damgaard og fløjspilleren Malte Justesen med sig, når han efter denne sæson skifter fra TTH Holstebro til Skive fH i 1. division. Foto: Johan Gadegaard
Bagspiller Thomas Damgaard og fløjspiller Malte Justesen skifter til 1. divisionsklubben Skive for at tanke værdifuld erfaring og spilletid.

Skive: Når Arne Damgaard efter denne sæson skifter jobbet som assistenttræner i TTH Holstebro ud med cheftrænerjobbet i Skive fH, skal han til at lære nogle nye navne at kende.

To han dog ikke behøver at lære, er de to unge talenter Malte Justesen og Thomas Damgaard, der har valgt at rykke med Arne Damgaard til 1. divisionsklubben.

- Det er et par talentfulde unge fyre, som skal ud og have noget spilletid, og det kan jeg give dem i Skive. Det er sådan en win-win situation for alle parter, fordi de får spilletid og kan udvikle sig, Skive får et par dygtige spillere, og så kan de måske vende tilbage til TTH om nogle år, hvis de har udviklet sig nok, forklarer Arne Damgaard.

Arne Damgaard, der i øvrigt er onkel til Thomas, ser masser af perspektiv i de to spillere, som skifter til Skive på to-årige aftaler.

- Lige nu er det bedste sted for dem at spille i 1. division, men de skal nok blive til ligaspillere på et tidspunkt, siger Arne Damgaard, der som Lemvig-træner havde pæn succes med at hente unge talenter i TTH og udvikle dem i landets næstbedste række.

Ingen særbehandling

For unge Thomas Damgaard bliver det en fornøjelse at kunne skifte bænken i TTH ud med spilletid i Skive.

- Jeg glæder mig. Det at komme til at få en masse spilletid og få en større rolle, også når tingene brænder på, bliver rigtig fedt. Det er selvfølgelig på et lidt lavere niveau end i TTH, men jeg tror på at jeg tager et skridt ned, for at kunne tage flere skridt frem, forklarer Thomas Damgaard.

Kontrakten med Skive betyder, at han de næste to år skal spille under sin onkels ledelse. Men det gør han allerede i dag, så han ved også godt, at han ikke kommer til at få særbehandling af den grund.

- Arne kommer ikke til at behandle mig anderledes, og jeg får det i hvert fald ikke nemmere end de andre spillere på holdet, fordi jeg er trænerens nevø. Tværtimod tror jeg nærmere, at han kommer til at stille endnu større krav til mig, siger Thomas Damgaard.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Det er nu overarmene skal bygges, hvis man vil følge med

Holstebro For abonnenter

Historisk feriehus til salg: Fabrikant Færchs fristed skal have nye ejere

Ulfborg/Vemb For abonnenter

Fru Pedersen vandt: - Jeg bruger fire timer hver anden dag - bare på at vande krukker

Navne

Krimiforfatter: Det er lidt som at være gift med Nora, men utro med Signe

Holstebro

Buch om mangelfulde kræftundersøgelser: Det er pinligt, vi er ikke blevet inddraget, og det bør laves om

Kultur

Venø Festival: - Vi nærmer os udsolgt

Ulfborg/Vemb

Travlhed i pensionaterne: Må dagligt sige nej til hundeejerne

Annonce