Annonce
TTH Holstebro

Pokalbrag med en del tomme stole: Billetsalg til semifinale har været 'skuffende'

Interessen for opgøret mellem Skanderborg og TTH Holstebro i pokalsemifinalen har været alt andet end overvældende. Foto: Ole Nielsen.
Den manglende interesse for den kommende pokalsemifinale mellem Skanderborg og TTH Holstebro er kommet bag på formanden i Skanderborg Håndbold.
Annonce

Skanderborg: Jens Christensen, som er formand i Skanderborg Håndbold, havde regnet med, at billetterne var blevet revet væk.

Billetterne til pokalsemifinalen mellem Skanderborg og TTH Holstebro, som genopstod i sidste uge, efter Final-4 stævnet ellers var blevet aflyst på grund af coronavirus.

Sådan er det langt fra gået, og torsdag var der stadig over 250 billetter til salg til Fælleden i Skanderborg, hvor der i alt bliver lukket 800 ind.

- Jeg havde regnet med, at det sagde bum, og så var billetterne væk af sig selv, men sådan er det ikke gået, siger Jens Christensen, som betegner interessen og salget indtil videre som skuffende.

Formanden tilskriver det manglende billetsalg, at der har været forvirring omkring pokalsemifinalen og at størstedelen af tilskuerne tilhører det ældre segment, som i særdeleshed er udsatte overfor coronavirus.

Skanderborg Håndbold har nu sat gang i en række tiltag, som skal få solgt de resterende billetter til opgøret, som bliver spillet 26. september klokken 13.30.

- Der er sat annoncer i ugeavisen og hængt plakater op rundt om i byen. Man skal huske, at august og september normalt ikke er de bedste måneder for os rent tilskuermæssigt, men jeg tror på, at vi nok skal få solgt de resterende, siger Jens Christensen.

På grund af coronavirussen er der ikke adgang for udebanefans til opgøret.


Jeg havde regnet med, at det sagde bum, og så var billetterne væk af sig selv, men sådan er det ikke gået

Jens Christensen, formand Skanderborg Håndbold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce