Annonce
TTH Holstebro

TTH på vandet: Spiller var ved at drive til havs, mens en anden lignede en fra 'Baywatch'

Aaron Mensing valgte som den eneste at smide trøjen under en af konkurrencerne, hvilket fik flere af holdkammeraterne til at råbe "Baywatch" (TV-serie om en flok livreddere, red). Foto: Niklas Jeppesen
TTH Holstebro var taget på vandet til en anderledes træning onsdag eftermiddag. Nogle var mere hjemme i det våde element end andre.
Annonce

Bremdal: Det var på mange måder et spektakulært syn, hvis man stod på stranden på Bremdal og skuede ud over vandet onsdag ved 14-tiden.

Langt størstedelen af TTH-truppen var, efter lidt startvanskeligheder, på vej langs stranden i hver deres kajak. Her skulle de ned og bytte med en makker, som så skulle sejle den anden vej.

Og så var der Sebastian Frandsen. Der gik ikke mange sekunder, før den lange målmand havde hele sit korpus solidt plantet i det, bedømt på ansigtsudtrykket, ufatteligt kolde vand.

Han kunne slet ikke finde balancen i båden, og han havde formentligt heller ikke fordel af sin højde på over to meter.

- Er det normalt, at det er så svært her for folk, spurgte Sebastian Frandsen en af de garvede i Struer Kajakklub, som stod for undervisning og udlån af udstyr.

- Nej, det er det ikke, lød det kort og kontant retur til stor morskab, for dem der lyttede med.

Sebastian Frandsen fik tildelt en anden båd, som skulle være bedre for ham at håndtere, og det så da også ud til at være bedre, men da han så kom ud på vandet, så stod han helt i modsatte retning af holdkammeraterne og var på vej ud i det store ocean.

Sebastian Frandsen var på vej på eventyr på det store åbne hav, men det lykkedes ham at få gennemført den planlagte rute. Foto: Niklas Jeppesen

- Det var så den målmand, hvem er vores tredjemålmand egentligt, lød det grinende fra cheftræner Søren Hansen, mens han kunne se sin lange målmand være ved at drive til havs.

Det hele var med et glimt i øjet, for der var fuldstændig styr på sikkerheden, og der var ingen reel fare på færde.

Annonce

Et vigtigt afbræk

Der var generelt let til grin onsdag eftermiddag, hvor langt størstedelen af spillerne i den grad var i et fremmed element.


Det handler også om, at spillerne får set hinanden i nogle forskellige situationer, og at de på den måde lærer hinanden bedre at kende.

Søren Hansen, TTH-træner


Det var fysioterapeut Morten Graversen, som selv er en habil kajakroer, som havde planlagt dagen.

- Jeg tror, at det er et rigtigt vigtigt afbræk at få. Vi skal holde ud at se på hinanden i lang tid, og der er det bare godt, at man får nogle historier, som man sammen kan grine af, siger Morten Graversen.

Han havde planlagt flere forskellig dyster, hvor spillerne var sammen to og to. Det var både på paddleboard, i havkajak og så var der også styrketræningsøvelser til sidst.

Det var en flok frysende spillere, som kom op fra det kolde vand, men det kunne ikke ødelægge humøret. Foto: Niklas Jeppesen

Vejret var til den kølige og våde side, og som Søren Hansen udtrykte det, så var planen at "spillerne skulle være våde, men ikke fra skyerne af"

Det ændrede dog ikke på højt humør hele vejen igennem og en dag, som formentlig er en god investering.

- Det handler også om, at spillerne får set hinanden i nogle forskellige situationer, og at de på den måde lærer hinanden bedre at kende, siger Søren Hansen.

Annonce

Det er træls

Alt imens var det lykkedes for Sebastian Frandsen at redde sig i mål som den næstsidste af alle på kajakturen.

Kun den nyankomne stregspiller Mathias Porsholdt var langsommere, og han kom i mål hele 20 minutter efter hovedfeltet, hvilket også fik cheftræner Søren Hansen til at spørge ham, om han havde været rundt om Venø.

Det kunne han afkræfte, han havde blot haft meget svært ved at finde balancen i kajakken som sin kollega i målet.

- Lige nu synes jeg, det er træls, og jeg fryser virkelig meget. Jeg var simpelthen for lang til at bruge mine fodstøtter, så jeg drev bare ud af, siger Sebastian Frandsen.

Sebastian Frandsen måtte et par ture i den store balje, før han fik gang i båden. Foto: Niklas Jeppesen

Adspurgt om han havde overvejet at melde sig ind i en kajakklub, lød svaret:

- Jeg tror, at jeg med min længde skal have specialdesignet en kajak, og det kunne nok godt blive en dyr omgang, så ikke umiddelbart.

Det lykkedes at få alle folk i land, så de er klar til torsdagens træningskamp mod de danske mestre fra Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce