Annonce
Håndbold

TTH og LTH fik banket rust af mod ligakonkurrenter

TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold spillede torsdag eftermiddag en lidt anderledes træningskamp med tre halvlege af 25 minutter hver, hvor trænerne på forhånd havde aftalt hvad der skulle arbejdes med i hver halvleg. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro/Aulum: Om en uge tager TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold hul på anden halvdel af sæsonen med udekampe i Kolding og Helsingør.

Derfor skal formen pudses af efter en periode med fokus på den fysiske træning, hvilket den blev med to træningskampe torsdag eftermiddag. For TTH Holstebros vedkommende fandt det sted hjemme i Gråkjær Arena, hvor den kommende cheftræner og Mors-Thy Håndbold var på besøg.

En lidt alternativ træningskamp, da TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold på forhånd aftalt forskellige opstillinger og temaer, som skulle trænes over de 3x25 minutter, som blev spillet. Slutresultatet blev en sejr på 35-34 til TTH, men på grund af omstændighederne er det svært at tolke så meget, hverken i den ene eller anden retning, på baggrund af det resultat.

Lidt længere mod syd, i Aulum Fritidscenter, spillede Lemvig-Thyborøn Håndbold mod Ribe-Esbjerg HH. Her vandt de sydvestjyske gæster med 31-27 efter 18-12 ved pausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce