Annonce
Håndbold

TTH og LTH fik banket rust af mod ligakonkurrenter

TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold spillede torsdag eftermiddag en lidt anderledes træningskamp med tre halvlege af 25 minutter hver, hvor trænerne på forhånd havde aftalt hvad der skulle arbejdes med i hver halvleg. Foto: Morten Stricker

Holstebro/Aulum: Om en uge tager TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold hul på anden halvdel af sæsonen med udekampe i Kolding og Helsingør.

Derfor skal formen pudses af efter en periode med fokus på den fysiske træning, hvilket den blev med to træningskampe torsdag eftermiddag. For TTH Holstebros vedkommende fandt det sted hjemme i Gråkjær Arena, hvor den kommende cheftræner og Mors-Thy Håndbold var på besøg.

En lidt alternativ træningskamp, da TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold på forhånd aftalt forskellige opstillinger og temaer, som skulle trænes over de 3x25 minutter, som blev spillet. Slutresultatet blev en sejr på 35-34 til TTH, men på grund af omstændighederne er det svært at tolke så meget, hverken i den ene eller anden retning, på baggrund af det resultat.

Lidt længere mod syd, i Aulum Fritidscenter, spillede Lemvig-Thyborøn Håndbold mod Ribe-Esbjerg HH. Her vandt de sydvestjyske gæster med 31-27 efter 18-12 ved pausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce