Annonce
Sport

TTH henter ung fløj i Skanderborg

Sarah Stougaard er ny spiller for TTH Holstebro i den kommende sæson. Foto: Lars Rasborg

19-årige Sarah Stougaard erstatter Hege Bakken Wahlquist på venstrefløjen i TTH Holstebro

Holstebro: TTH Holstebro spiller lørdag den 15. april den første kvalifikationskamp om at bevare pladsen i ligaen. Den første kamp er hjemme i Gråkjær Arena: Modstanderen bliver først fundet i weekenden, når sidste runde spilles i 1. division. Det bliver sandsynligvis Sønderjyske eller Roskilde.

I aften kan TTH Holstebro bygge formen op mod de vigtige kampe. Det sker med en pokalkamp på udebane mod Odder fra 2. division. Det bør alt andet lige være en kamp, som TTH Holstebro bør vinde sikkert og gå videre i pokalfinalen.

På den lidt længere bane ser det også ud til, at TTH Holstebro har holdet på plads til den kommende sæson. Holdet siger farvel til den norske venstrefløj Hege Bakken Wahlquist, der skifter til konkurrenterne fra Silkeborg-Voel.

TTH måtte se den norske fløjspiller forsvinde i den periode, hvor klubben ikke kunne skrive kontrakter på grund af dårlig økonomi.

Nu er der ifølge Dagbladets oplysninger sat navn på den nye spiller. Det bliver 19-årige Sarah Stougaard. Hun kommer fra nedrykkerklubben Skanderborg. Kontrakten skulle være på plads, og venter kun på at blive offentliggjort.

Sarah Stougaard var med til at vinde guld ved U-17 EM i 2015. Ved den samme turnering kom hun med på All-star-holdet. I denne sæson har hun scoret 21 mål for Skanderborg.

I den kommende sæson kommer hun til at dele spilletiden med Emilie Bastrup, der fik hele sæsonen ødelagt med en skade. Hun viste i de første kampe i sæsonen, at hun har et stort potentiale.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Holstebro

Dorthe vil forsætte med at tatovere trods forbud fra EU: - Jeg føler mig pisset op og ned ad ryggen

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Erhverv

Fra gårdbutik til gågade: Birte gør drømmen til virkelighed, og åbner tøjbutik på Østergade

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro

Overlægen, der selv blev patient, kommer med hård kritik af  test-systemet: I sætter mit liv på spil, når jeg skal stå i kø med syge

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Sport For abonnenter

Nadja og Joe Joe drømmer om guld og store kampe - lørdag står den på landskamp for de to lokale boksere

Sport

Fremtiden ligger i Holstebro - både på og uden for banen: Jeg har nået en alder, hvor der skal mere til end bare at have et arbejde

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Struer

Kørte frem for rødt: Tog afsporet på station

Leder For abonnenter

Vi ved stadig ikke, om statsministeren kan stilles til ansvar i minksagen - men nu ved vi, at ministeriet kæmpede for at redde hendes og regeringens politiske liv

Erhverv

Få din burger bragt helt til døren: Madbude rykker ind i Holstebro

Annonce