Annonce
TTH Damer

TTH henter bagspiller i Nykøbing

Isabella Fazekas Jakobsen (til venstre), som her ses i en forsvarsduel, håber, at skiftet til TTH kan være med til at udfolde hendes potentiale på venstreback. Foto: Annelene Petersen
TTH Holstebro har sikret sig en ny tilføjelse til truppen fra næste sæson. Bagspilleren Isabella Fazekas Jakobsen skifter Nykøbing-Falster Håndbold ud med TTH, som hun har skrevet en 2-årig kontrakt med.
Annonce

Holstebro: Hun har gjort sig mest i forsvaret i denne sæson.

Faktisk så indtager hun en delt tredjeplads over de spillere, som har fået flest 2-minutters udvisninger i ligaen indtil videre.

Med andre ord så er det ikke en spiller, som er bange for at tage fat, som skal tørne ud for TTH Holstebro i næste sæson. En af grundene til, at hun til sommer tager til Holstebro, er dog, at hun gerne vil bidrage med mere end kontant forsvarsspil.

I Nykøbing er hun af og til blevet benyttet på stregen i angrebet, men det er på venstreback, at hun har hjemme.

- Jeg føler mig klar til at tage skridtet videre. Jeg har haft det godt i Nykøbing, men jeg har søgt efter et sted, hvor der kunne være mere fokus på min udvikling. Især som venstreback, siger Isabella Fazekas Jakobsen.

Et efternavn, som kommer til at skille sig en smule ud på et TTH-hold, hvor størstedelen af holdkortet består af mere traditionelle danske navne som Christensen, Knudsen, Nielsen og Jensen.

- Jeg bruger mest mit Fazekas-efternavn. Jeg har udenlandske rødder, fordi min far er fra Serbien, men navnet stammer faktisk fra min farfar, som har rødder i Ungarn, siger Isabella Fazekas Jakobsen, som fyldte 22 år juleaftensdag.

Inden hun kom til Nykøbing Falster, spillede hun i Ajax København. Hun har ikke nogen betænkeligheder ved at skifte København ud med Holstebro, hvor hun enten vil begynde på en uddannelse eller finde et arbejde ved siden af håndboldkarrieren.

- Jeg har ikke rigtigt været i tvivl om, at TTH er det rette sted, siger Isabella Fazekas Jakobsen.

Annonce

Den rette kombination

TTH-træner Pether Krautmeyer glæder sig over tilgangen, og han er overbevist om, at der er et stort potentiale i bagspilleren.

- Hun har udviklet sit forsvarsspil rigtig meget, og så har hun en kombination af størrelse og bevægelighed, som gør, at hun har et stort potentiale. Hun er en høj pige, som skyder godt og har et stort gåpåmod, siger Pether Krautmeyer.

Isabella Fazekas Jakobsen tiltræder i TTH til sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Annonce