Annonce
Sport

TTH-direktør til Folketinget: Nu må det være vores tur til at lukke tilskuere ind - og tag beslutningen lidt hurtigt

John Mikkelsen, direktør TTH Holstebro, drømmer om og håber på, at politikerne giver lov til tilskuere i Gråkjær Arena til sæsonafgørelsen. Og de må altså gerne skynde sig lidt med den beslutning. Foto: Ole Nielsen
TTH Holstebros direktør John Mikkelsen håber at politikerne allerede i begyndelsen af denne uge kan sige ja til tilskuere til håndbold, så klubben kan få sat gang i billetsalget til næste mandags DM-semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg.

Holstebro: I denne uge mødes Folketingets politikere for at diskutere yderligere genåbningstiltag, heriblandt om håndboldsporten ligesom fodbold kan få lov til at lukke tilskuere ind til kampene.

Og spørger man direktøren i TTH Holstebro, så er det ret ligetil, hvad politikerne gerne skal komme frem til.

- Der er så meget, der allerede er åbnet, så nu håber jeg det bliver vores tur. Vi har før bevist, vi kan håndtere corona-sikker afvikling af håndboldkampe, og vi har alle planer klar til, hvordan og hvorledes det skal foregå, så nu venter vi bare på et ja fra politikerne, siger John Mikkelsen.

Annonce

I månedsvis har han måtte se sit hold spille i mennesketomme haller. Nu står DM-semifinalerne for døren, og det vil betyde meget, både på den korte og den lange bane, hvis klubberne til sæsonens vigtigste kampe kan få lov til at lukke de hårdt prøvede sponsorer og fans ind i Gråkjær Arena.

- En ting er selvfølgelig, at vi gerne vil have folk i arenaen til vores semifinaler og eventuelle finalekampe, men det vil også betyde rigtig meget for de sponsorer, der i lang tid ikke har fået det produkt de har betalt for, hvis de nu kan få lidt tilbage, siger John Mikkelsen.

Beslut jer hurtigt

I hvad der måske er naiv optimisme, håber direktøren at politikerne allerede mandag aften kan give et svar til håndboldsporten på spørgsmålet om tilskuere.

For selv om der er lavet en køreplan, som ligger klar, er det ikke ligegyldigt hvor mange dage man får til at eksekvere den. Første semifinale spilles pinsemandag hjemme i Gråkjær Arena og TTH Holstebro håber - såfremt man får lov til at lukke tilskuere ind - at man ikke først får beskeden i weekenden.

- Når vi nu ved de sidder og snakker om det her, så håber jeg at de allerede i aften eller i morgen i det mindste kan give os en indikation, så vi kan gå i gang med noget billetsalg. Jo før vi får beskeden, jo bedre, og kommer den først fredag eller lørdag, så kommer de godt nok til at presse os, forklarer John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Struer For abonnenter

Ensomhed dræber, men hvad gør man, når ægtefællen dør, og huset er alt for stort og tomt: 89-årige Kristian viser en vej

Annonce