Annonce
TTH Holstebro

TTH-direktør 'tabte' to lodtrækninger på en time, men kunne glæde sig over begge

TTH Holstebro har igen fået mulighed for at sikre sig pokaltitlen, som holdet gjorde i 2008 og 2018. Tirsdag genopstod sidste sæsons pokalturnering, som ellers var blevet aflyst på grund af coronavirus. Foto: Morten Stricker
John Mikkelsen havde ikke Frøken Fortuna på sin side, da han skulle igennem to lodtrækninger tirsdag. Der er dog ikke noget som er så skidt, at det ikke er godt for noget.
Annonce

Holstebro: Tirsdag kom der endnu flere kampe i en efterhånden tætpakket TTH-kalender.

Klokken 11.13 fik holdet den værst tænkelige modstander, rent modstandsmæssigt, i kvalifikationen til Europa League, da det tyske storhold, Rhein Neckar Löwen kom op af bowlen.

Kort efter skulle TTH-direktør John Mikkelsen slå plat eller krone med Skanderborg om, hvem der skulle have hjemmebane i den genopståede pokalsemifinale, som spilles lørdag den 26. september. Det blev Skanderborg.

- Jeg havde sagt, at vi garanteret trak Rhein Neckar Löwen, og det gjorde vi så. I tre kvarter derefter var jeg med i en intern lodtrækning om pokalsemifinalen, og det gik heller ikke lige vores vej, siger John Mikkelsen, som kalder det for en "hård time".

For han havde selvfølgelig gerne set en lettere vej til det europæiske gruppespil samt en hjemmebane i semifinalen i den såkaldte "corona-udgave" af Final 4, hvor holdene ikke mødes over en weekend i én arena, men i stedet mødes i en semifinale på et af holdenes hjemmebaner. Herefter bliver der bliver trukket lod om, hvor finalen skal spilles mellem de to semifinalevindere.

Annonce

Sjove uger

Når alt kommer til alt, så kan direktøren dog også sagtens finde positive ting ved de to lodtrækninger.

- Vi har været stor fortaler for, at man skulle spille pokalturneringen færdig. Det er en af de to vigtigste pokaler i dansk håndbold, og det med at være med i finaler og i kampen om titler, er noget vi jagter. Ved at vi nu kan være med på banen, så er vi med til at repræsentere fans og sponsorer, som har hjulpet os i svære tider, siger John Mikkelsen.

- Når det gælder Rhein Neckar Löwen, så er det ingen tvivl om, at det er en rigtig stærk modstander. Det er dog også en modstander med rigtig mange store navne, som vi glæder os til at krydse klinger med, siger John Mikkelsen, som i samme ombæring konstaterer.

- Det kan blive nogle rigtig sjove uger.


Det kan blive nogle rigtig sjove uger.

John Mikkelsen, TTH-direktør.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stjal Galant

Annonce