Annonce
Sport

TTH brød lang fynsk sejrsstime: - Det var en kongeindsats

Christian Jensen fik en fremragende ligadebut for TTH Holstebro med seks mål på syv forsøg, da de ellers så sejrsvante fynboer blev besejret. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
TTH Holstebro leverede 'en kongeindsats', ifølge træner Søren Hansen, da holdet sikkert slog GOG og dermed brød fynboernes ubesejrede ligastime, som har kørt siden december 2019.
Annonce

Gudme: Der var ét stort spørgsmål, som GOG og TTH Holstebro først fandt svaret på lørdag eftermiddag, da kampen blev fløjtet op.

Hvordan var holdenes form efter den netop overståede VM-slutrunde, hvor Danmark som bekendt sikrede sig guld. GOG havde haft seks spillere afsted i den anledning, heraf fire fra Danmark, mens TTH Holstebro havde haft  Magnus Bramming og målvogtertræner Michael Bruun afsted.

Bedømt på lørdagens kamp så var det TTH Holstebro, som havde fået mest ud af januar. Fra kampens start satte gæsterne sig på opgøret. 3-0 til TTH Holstebro, fem redninger på stribe fra Frandsen og et solidt "velkommen hjem" til GOG's verdensmestre.

For selvom de fire gulblusede verdensmestre inden opgøret havde fået blomster, gaver og ét års forbrug af Faxe Kondi, var det TTH Holstebro som lignede et hold, der havde fået et energi- boost inden opgøret.

- Det var en fornøjelse. Vi havde fuld koncentration, og vi var så fokuserede. Vi holdt vores aftaler. Det var en kongeindsats, og man kunne bare mærke, at vi var i vores egen boble, siger TTH-træner Søren Hansen.

Annonce

Stime brudt

GOG har været ubesejret i liga-sammenhæng særdeles længe. Faktisk har holdet ikke tabt en ligakamp, siden det blev til et nederlag til Aalborg i december 2019.

At det lige kom denne lørdag i Gudme kan måske tilskrives, at GOG ikke har haft mulighed for at være samlet og forberede sig på samme måde i januar, som TTH Holstebro har.

Kampen i tal

GOG - TTH Holstebro 30-35 (11-14)

HTH Herreligaen, 19. runde

Stillinger undervejs: 0-3, 4-5, 6-8, 8-10, 8-13, 11-14, 14-18, 16-21, 18-24, 21-27, 24-31, 30-35.

Mål, TTH: Kay Smits 7, Christian Jensen 6, Magnus Bramming 6, Aaron Mensing 5, Allan Damgaard 4, Christoffer Cichosz 3, Jesper Munk 2, Jonas Porup 2.

Topscorer, GOG: Emil Jakobsen 9.

Udvisninger: GOG 5, TTH 6.

Det skal dog på ingen måde tage noget fra præstationen af TTH Holstebro, som ganske enkelt skilte værterne ad.

- Det har været dejligt, at vi har haft tiden til at træne og få aftalerne til at sidde der. Januar har været rigtig god ved os, siger TTH-træner Søren Hansen, som mener, at GOG så kort efter VM kunne have præsenteret sig i to udgaver.

- Det er svært at sætte sådan nogle hypoteser op, men som jeg ser det, så kunne de være kommet og spillet helt ind i himlen efter så stor en oplevelse. Det så dog ud til, at det var til vores fordel i dag, at de ikke har kunne træne sammen, siger Søren Hansen.

Magnus Bramming vandt VM-duellen mod GOG'erne, da TTH Holstebro tog en stor skalp. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Den analyse nikker Christian Jensen genkendende til.

- Jeg havde ikke lige regnet med, at det ville gå sådan her. Jeg troede på at vi ville vinde, for de har haft fem-seks spiller afsted til VM i en måned, og det skal kunne ses på sådan et hold. Det synes jeg også, man kunne, men vi holdt os bare til vores aftaler og spillede en eminent kamp, siger Christian Jensen.

Annonce

Glimrende debutant

Den ligadebuterende fløjspiller, var med til at hamre sømmet i den ellers så velsmurte GOG-maskine.


Jeg kunne godt mærke, at der var lidt ekstra nerver på, men det er så rart at kunne bidrage sådan her.

Christian Jensen, TTH Holstebro


Christian Jensen har siddet ude i over et år med en korsbåndsskade, som han pådrog sig inden han kom til TTH Holstebro forud for denne sæson. Han lignede i den grad en spiller, som kan blive en gevinst både offensivt og defensivt for holdet.

Med sin træfsikkerhed og sit velovervejede forsvarsspil har højrefløjen allerede sat sit tungt på startpladsen, selvom han ikke fik fuld spilletid lørdag eftermiddag på grund af de fysiske begrænsninger.

- Det er virkelig en god følelse at stå med, for én ting er at være med i træningskampe. Jeg kunne godt mærke, at der var lidt ekstra nerver på, men det er så rart at kunne bidrage sådan her, siger Christian Jensen.

Sejren betyder samtidigt, at TTH Holstebro i hvert fald lægger pres på BSH, som inden lørdagens opgør indtog tredjepladsen. En placering, som TTH Holstebro nu indtager. Dog med én kamp mere end østjyderne.

TTH Holstebro har i næste opgør muligheden for at erobre den tredjeplads for alvor, når netop BSH venter hjemme i Gråkjær Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce