Annonce
TTH Herrer

TTH blev blæst bagover på 'Bette Balkan'

Christoffer Cichosz fik ikke et glædeligt gensyn med sin tidligere hjemmebane, da TTH tabte klart til Mors-Thy. Foto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro faldt ned i et dyb, som holdet endnu ikke har været i i denne sæson, da de fredag aften tabte stort til Mors-Thy.

Thisted: Det var i den grad et bjerg, som skulle bestiges for TTH Holstebro.

Holdet var nede med syv mål efter en første halvleg, hvor defensiven var hullet som en schweizerost og hvor angrebsspillet var "helt igennem kummerligt", som Patrick Westerholm kaldte det efter opgøret. Derudover spillede de på en af ligaens mest larmende udebaner foran et hjemmepublikum og den berygtede fanklub 'Bette Balkan', som ikke havde tænkt sig at give TTH arbejdsro.

Det bjerg var holdet aldrig i nærheden af at bestige, dertil blev der ganske enkelt lavet for mange fejl. Afslutninger der blev sendt langt forbi, aftaler der ikke blev overholdt i forsvaret og en målmandsduo, som har været ligaens bedste, men som ikke var i nærheden af noget fredag aften. For da TTH Holstebro var ved at komme tilbage i 2. halvleg, gik selv de svageste afslutninger i mål.

- Vi blev kørt over. Fuldstændig. Mors spiller en flot kamp, og vi må bare sande, at vi intet ramte overhovedet, siger Patrick Westerholm.

Den finske cheftræner forsøgte ellers med et hav af forskellige opstillinger, men det var bare en af de dage, hvor TTH-afslutningerne tog overliggeren og gik ud, mens Mors-Thy havde stolpe ind. Og hvor Mors-Thy i øvrigt bare spillede langt bedre på samtlige parametre.

Annonce

Kampen i tal

Mors-Thy - TTH Holstebro 34-26 (16-9)

Primo Tours Ligaen, herrer

Stillinger undervejs: 3-1, 4-3, 7-5, 10-6, 13-8, 16-9, 19-12, 20-15, 23-18, 27-21, 30-23, 34-26.

Mål, MTH: Frederik Tilsted 7, Emil Bergholt 6, Jens Dolberg 6, Lasse Pedersen 5, Jacob Hessellund 4, Mads Hoxer 3, Jonas Gade 1, Erik Toft 1, Allan Toft Hansen 1.

Mål, TTH: Johan Meklenborg 5, Allan Damgaard 4, Nikolaj Enderleit 4, Kasper Kildelund 4 Magnus Bramming 3, Christoffer Cichosz 2, Kay Smits 2, Peter Balling 1, Niels Lindholt 1.

Udvisninger: MTH 3, TTH 2.

Tilskuere: 884 i Thyhallen.

Afklaret

Det var ikke en af de kampe, hvor omklædningsrummet blev splittet ad efter opgøret. Dertil var forskellen på de to hold simpelthen for stor under fredagens kamp.

- Når man taber så klart, så er man mere afklaret. Vi blev slået. Vi må tage det som en lærestreg, sige fuck det og så komme videre, siger Allan Damgaard.

Bagspilleren, som var en af sit holds bedste med flere gode offensive aktioner og et højt energiniveau, mener ikke, at der er grund til panik. Det bliver der dog, hvis ikke holdet viser, at de har lært af opgøret.

- Vi har Fredericia i næste opgør, som er en kamp, som minder meget om den her. En flok unge gutter med gåpåmod på en god hjemmebane, og der skal vi simpelthen præstere bedre. Jeg håber, at det her var en enlig svale siger Allan Damgaard, som mener at manglen på kynisme udelukkede et comeback.

Første udfald

TTH Holstebro har spillet en solid sæson indtil videre. På trods af mange nye spillere, så har holdet haft et solidt bundniveau, og der har ikke været tale om, at bunden er faldet ud af holdet. Indtil fredag aften.

Den finske cheftræner var overrasket, men også afklaret med, at TTH Holstebro aldrig fik sat stopklodsen i.

- Det er den første kamp i sæsonen, hvor jeg virkelig føler, at vi mistede konceptet. Det er i sidste ende min opgave, at finde en opstilling der fungerer, og det fandt jeg aldrig, siger Patrick Westerholm.

TTH Holstebro har chancen for at finde konceptet, og en opstilling der fungerer, igen på tirsdag, når de skal en tur til Fredericia. Det bliver i hvert fald svært at finde et lavere bundniveau, end tilfældet var fredag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Kristian indtog Torvehallerne med storm

Leder For abonnenter

Mellem to onder

Skal man være mest glad for Politiets Efterretningstjeneste, der med en storstilet aktion onsdag anholdte 20 personer, som det mistænker for at have forsøgt at skaffe sprængstoffer og våben til brug for en ikke nærmere defineret terroraktion? Eller skal man være mere bekymret over, at der stadig findes radikale grupperinger, der bor mellem alle os andre - i det her tilfælde islamister - der er klar til at bruge terror som våben? Svaret er nok, at man både skal være glad for PET og bekymret over de radikale grupperinger. PET og Politiet får med rette megen ros for at have stoppet et muligt terrorangreb. Og som operativ chef i PET Flemming Drejer siger: "Vi skal ikke lade os kue af terror. Vi skal leve vores liv normalt". Det er naturligvis rigtigt. Men det er stadig vanskeligt ikke at vågne en anelse mere bekymret op i disse dage. Det er desværre ikke den første sag om støtte til eller forsøg på at begå islamistisk terror, som vi ser her i landet. Bemærkelsesværdigt er det dog, at den har grene ud til adskillige politikredse, og at de radikaliserede miljøer derfor ikke "kun" er et storbyfænomen. Lige så afskyelig terroren er, lige så komplekst er det at bekæmpe den, fordi den begås af fanatikere, der ganske enkelt er uden for pædagogisk rækkevidde. Gerningsmændene ønsker ofte bare at se de vestlige frihedsværdier gå op i en sky af røg fra et bombebælte. Modsvaret bliver ofte fakkeloptog og fællessang, som ingen terrorister eller fanatikere frygter - eller måske endnu værre; flere muligheder for at politiet kan overvåge os alle sammen. Senest er debatten om at brugen af kameraer med ansigtsgenkendelse dukket op, som politiet ønsker blandt andet med baggrund i terrortruslen. Ønsket er sådan set forståeligt. Og hvem vil ikke gerne forhindre terror? Men hver gang vi skærper myndighedernes mulighed for at overvåge ikke bare potentielle terrorister men os alle sammen, får vi også alle indskrænket lidt af vores frihed i forsøget på at bevare den. Terror skal naturligvis bekæmpes. Men midlerne vil altid blive valg mellem to eller flere onder.

Annonce