Annonce
TTH Herrer

TTH blev blæst bagover på 'Bette Balkan'

Christoffer Cichosz fik ikke et glædeligt gensyn med sin tidligere hjemmebane, da TTH tabte klart til Mors-Thy. Foto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro faldt ned i et dyb, som holdet endnu ikke har været i i denne sæson, da de fredag aften tabte stort til Mors-Thy.
Annonce

Thisted: Det var i den grad et bjerg, som skulle bestiges for TTH Holstebro.

Holdet var nede med syv mål efter en første halvleg, hvor defensiven var hullet som en schweizerost og hvor angrebsspillet var "helt igennem kummerligt", som Patrick Westerholm kaldte det efter opgøret. Derudover spillede de på en af ligaens mest larmende udebaner foran et hjemmepublikum og den berygtede fanklub 'Bette Balkan', som ikke havde tænkt sig at give TTH arbejdsro.

Det bjerg var holdet aldrig i nærheden af at bestige, dertil blev der ganske enkelt lavet for mange fejl. Afslutninger der blev sendt langt forbi, aftaler der ikke blev overholdt i forsvaret og en målmandsduo, som har været ligaens bedste, men som ikke var i nærheden af noget fredag aften. For da TTH Holstebro var ved at komme tilbage i 2. halvleg, gik selv de svageste afslutninger i mål.

- Vi blev kørt over. Fuldstændig. Mors spiller en flot kamp, og vi må bare sande, at vi intet ramte overhovedet, siger Patrick Westerholm.

Den finske cheftræner forsøgte ellers med et hav af forskellige opstillinger, men det var bare en af de dage, hvor TTH-afslutningerne tog overliggeren og gik ud, mens Mors-Thy havde stolpe ind. Og hvor Mors-Thy i øvrigt bare spillede langt bedre på samtlige parametre.

Kampen i tal

Mors-Thy - TTH Holstebro 34-26 (16-9)

Primo Tours Ligaen, herrer

Stillinger undervejs: 3-1, 4-3, 7-5, 10-6, 13-8, 16-9, 19-12, 20-15, 23-18, 27-21, 30-23, 34-26.

Mål, MTH: Frederik Tilsted 7, Emil Bergholt 6, Jens Dolberg 6, Lasse Pedersen 5, Jacob Hessellund 4, Mads Hoxer 3, Jonas Gade 1, Erik Toft 1, Allan Toft Hansen 1.

Mål, TTH: Johan Meklenborg 5, Allan Damgaard 4, Nikolaj Enderleit 4, Kasper Kildelund 4 Magnus Bramming 3, Christoffer Cichosz 2, Kay Smits 2, Peter Balling 1, Niels Lindholt 1.

Udvisninger: MTH 3, TTH 2.

Tilskuere: 884 i Thyhallen.

Annonce

Afklaret

Det var ikke en af de kampe, hvor omklædningsrummet blev splittet ad efter opgøret. Dertil var forskellen på de to hold simpelthen for stor under fredagens kamp.

- Når man taber så klart, så er man mere afklaret. Vi blev slået. Vi må tage det som en lærestreg, sige fuck det og så komme videre, siger Allan Damgaard.

Bagspilleren, som var en af sit holds bedste med flere gode offensive aktioner og et højt energiniveau, mener ikke, at der er grund til panik. Det bliver der dog, hvis ikke holdet viser, at de har lært af opgøret.

- Vi har Fredericia i næste opgør, som er en kamp, som minder meget om den her. En flok unge gutter med gåpåmod på en god hjemmebane, og der skal vi simpelthen præstere bedre. Jeg håber, at det her var en enlig svale siger Allan Damgaard, som mener at manglen på kynisme udelukkede et comeback.

Annonce

Første udfald

TTH Holstebro har spillet en solid sæson indtil videre. På trods af mange nye spillere, så har holdet haft et solidt bundniveau, og der har ikke været tale om, at bunden er faldet ud af holdet. Indtil fredag aften.

Den finske cheftræner var overrasket, men også afklaret med, at TTH Holstebro aldrig fik sat stopklodsen i.

- Det er den første kamp i sæsonen, hvor jeg virkelig føler, at vi mistede konceptet. Det er i sidste ende min opgave, at finde en opstilling der fungerer, og det fandt jeg aldrig, siger Patrick Westerholm.

TTH Holstebro har chancen for at finde konceptet, og en opstilling der fungerer, igen på tirsdag, når de skal en tur til Fredericia. Det bliver i hvert fald svært at finde et lavere bundniveau, end tilfældet var fredag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Holstebro

Tre gange narkokørsel

Annonce