Annonce
TTH Holstebro

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Der var en god intensitet i opgøret mod Mors-Thy, som TTH Holstebro trak sig sejrrigt ud af. Foto: Niklas Jeppesen
Det var tæt igennem store dele af opgøret, men TTH Holstebro trak fra til sidst og besejrede lørdag eftermiddag Mors-Thy med 27-25.
Annonce

Struer: Der var et par profiler, som stak ud, da TTH Holstebro lørdag eftermiddag besejrede Mors-Thy i en træningskamp i Struer Energi Park.

For selvom spillet, helt naturligt på dette tidspunkt af sæsonen, ikke flød hele vejen igennem opgøret, så var der et par individuelle præstationer, som faldt i øjnene.

Først og fremmest gav Aaron Mensing prøver på, at det er noget af en kanonarm, som TTH Holstebro har hentet til klubben i denne sæson. Den tidligere SønderjyskE-spiller var, selv når angrebet var brudt sammen, en konstant trussel for Mors-Thy-forsvaret.

I den modsatte ende stod Rikard Frisk en flot, og velsagtens sin bedste, kamp, efter han har sluttet sig til TTH Holstebro forud for denne sæson. Især i slutfasen var han afgørende med flere flotte redninger på helt frie afslutninger, som var en stor del af årsagen til, at TTH Holstebro kunne notere sig for en sejr på to mål.

Derudover var der stor jubel over at se Jeppe Hauskov tilbage i aktion. Fløjspilleren, som har døjet med en voldsom rygskade de seneste par år var tilbage i aktion og høstede eftermiddagens største jubelbrøl fra både holdkammerater og tilskuere, da han kom ind og scorede på en kontra.

TTH Holstebro havde især i kampens begyndelse det svært i forsvaret, hvor de ikke altid fandt den rigtige højde, men det blev justeret, som kampen skred frem.

En anden som havde det svært var islandske Odinn Thor Rikhardsson, som er kommet til fra GOG. Billedet fra de foregående træningskampe, hvor han har har været uskarp foran mål gentog sig lørdag eftermiddag, hvor han brændte nogle gigantiske chancer. I forsvaret var han til tider fejlplaceret, og det er tydeligt, at han lige skal falde til hos sin nye klub.

TTH Holstebro måtte undvære Johan Meklenborg, som var syg, og derfor blev det til spilletid som playmaker for Magnus Bramming. En position, som han før har varetaget. Han gav prøver på at han sagtens kan afløse derinde med sin fart og vævre bevægelser, men der var også et par gange, hvor det var tydeligt, at han var en smule ude af sin hjemmevante rolle, hvilket udmøntede sig i nogle forkerte vurderinger.

Næste opgave for TTH Holstebro er torsdag, hvor de på udebane møder Aars HK fra 2. division i pokalturneringen.

Kampen i tal

TTH Holstebro - Mors Thy 27-25 (16-15)

Mål, TTH: Magnus Bramming 8, Aaron Mensing 7, Jonas Porup 6, Christoffer Cichosz 3, Nikolaj Enderleit 2, Jeppe Hauskov 1.

Tilskuere: 284 i Struer Energi Park, Struer (udsolgt)

Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Faerch kæmper om plastprisen

Struer

Værtshuset Bubsi er nu åbent igen

Annonce