Annonce
Mindeord

Trofast på arbejde langt ind i pensionsalderen

Karsten Sørensen. Privatfoto
Annonce

Holstebro/Struer: Karsten Sørensen, Mysundevej i Holstebro, er død, 68 år, efter et halvt års alvorlig sygdom.

Selv om han for flere år siden passerede folkepensionsalderen, arbejdede han stadig på fuldtid på aftenholdet på Danlind i Holstebro. Under sygdommen fik han stor opbakning fra både kolleger og ledelse på sin arbejdsplads, og han fastholdt jobbet, selv om han har været sygemeldt siden november.

Karsten Sørensen var født i Struer og uddannede sig som bager og konditor. Men siden læretiden har han arbejdet i en lang række andre brancher. Hans håndelag og alsidighed og hans loyalitet over for arbejdet gjorde, at han kunne begå sig på en række forskellige virksomheder: Som møbelpolstrer, chauffør, slagteriarbejder, mejeriarbejder og i andre fag.

Han gik ind i folk med træsko på, og hans foretrukne fodtøj var faktisk også træsko. Hvis han foreslog ændringer på arbejdspladsen, så lyttede alle, fordi de vidste, at så var det reelle problemer.

I nogle år arbejdede Karsten Sørensen for et vikarbureau og kom blandt på tobaksfabrikken i Holstebro. Han oplevede sig selv som ambassadør for vikarfirmaet og ydede sit allerbedste, selv om han var løst tilknyttet.

Karsten Sørensen besøgt Skagen Festival nærmest hvert år gennem mere end 30 år. Verden gik næsten i uorden for ham, hvis han ikke kom op for at høre musik. Sådan var det også med campingture rundt i Danmark og udlandet. De uger var højt prioriterede.

Karsten Sørensen skød med riffel i Struer Skyttekreds, og han var medlem af knivklubben i Struer. Han læste og var blandt andet vild med thrillere af den danske forfatter Jens Henrik Jensen. Kun den seneste roman nåede han ikke.

Med sit rolige væsen var Karsten Sørensen et centrum både blandt sine naboer og i sin familie. Det var ham, der lavede maden i dagligdagen og kransekagerne til festen. Han efterlader sig hustruen, Lise-Lotte Bæklund, og familien omfatter fem børn og otte børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Slut med tomme butikker i center

Annonce