Annonce
Struer

Trods styrt: Jakob Fuglsang har ikke meldt afbud til Struerløb

Jakob Fuglsang måtte udgå af gårsdagens Tour de France-etape med stærke smerter, og dermed er det tvivlsomt, at han kan deltage i gadeløbet i Struer den 30. juli. Foto: Anne-Christine Poujoulat/ AFP/Ritzau Scanpix
Jakob Fuglsang styrtede på gårsdagens etape og måtte udgå af Tour de France. Det gør hans deltagelse i gadeløbet i Struer tirsdag den 30. juli tvivlsom, men han har endnu ikke meldt afbud, og arrangørerne håber stadig på hans deltagelse.

Struer: Der gik en ærgrelsens suk igennem cykeldanmark i går, da Jakob Fuglsang styrtede og måtte udgå af Tour de France. Dermed blev håbet om en dansk topplacering i det prestigefyldte cykelløb slukket.

Samtidig sad en flok arrangører af Le Tour Revanchen i Struer tirsdag den 30. juli og ærgrede sig om muligt endnu mere. Nu er det nemlig tvivlsomt, om den danske cykelstjerne når at blive klar til gadeløbet i Struer.

- Ja, det er virkelig ærgerligt, og vi må også være realistiske og sige, at det er tvivlsomt, at han kan deltage i løbet i Struer efter så voldsomt et styrt. Men vi har endnu ikke modtaget noget afbud, og vi er ikke i tvivl om, at Jakob Fuglsang vil gøre alt for at blive klar til løbet i Struer. Så der er stadig et håb om, at han kan cykle i Struer, siger chefen for Lydens By Struer, Peter Kjeldbjerg.

Det er f Sport Group, der sammen med en række samarbejdspartnere - blandt andet Struer Kommune - står bag gadeløbet i Struer, og det er Lydens By Struer, der står for markedsføringen af Le Tour Revanchen.

Peter Kjeldbjerg glæder sig over, at Jakob Fuglsang trods alt ikke har brækket noget. Det kan betyde, at han kommer hurtigere tilbage i cykelsadlen.

- Hvis Jakob Fuglsang ikke kan cykle i Struer, så kan han måske stadig være til stede ved løbet i Struer, siger Peter Kjeldbjerg.

Han tilføjer, at ganske vist er gadeløbet i Struer slået op på Jakob Fuglsang som det store navn, men der stiller også mange andre stærke cykelryttere til start i Struer. Der er blandt andre fem af de danske ryttere fra årets Tour de France, der stiller til start i Struer. Det er Michael Mørkøv, Michael Valgren, Kasper Asgreen, Mads Würtz og Lars Bak.

- Lige nu forhandles der på livet løs med mulige deltagere i Struerløbet, så det skal nok blive et stærkt felt, selv om Jakob Fuglsang eventuelt ikke måtte være med, siger Peter Kjeldbjerg.

Annonce

Ja, det er virkelig ærgerligt, og vi må også være realistiske og sige, at det er tvivlsomt, at han kan deltage i løbet i Struer efter så voldsomt et styrt.

Peter Kjeldbjerg, Lydens By Struer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce