Annonce
Holstebro

70 kontroller i weekenden: Politiet fandt intet galt

- Der var intet at komme efter. Absolut intet, fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro. Arkivfoto: Lars Johannessen.
Alle har overholdt reglerne, alle har opført sig pænt, lyder meldingen fra lokalpolitiet i Holstebro, der har været ude for at kontrollere de nye corona-restriktioner.
Annonce

Holstebro: Der er store roser til både borgere, restauranter og nattelivet fra politiet i Holstebro.

I løbet af fredag aften besøgte politiet 35 restaurationer og restauranter for at sikre sig, at alle corona-regler blev overholdt.

- Der var intet at komme efter. Absolut intet, fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Lørdag trådte de nye regler om, at værtshuse og restauranter skal lukke klokken 22, og at alle stående gæster skal bære mundbind, i kraft, og igen var politiet på gaden for at sikre sig, at de nye regler også blev overholdt.

- Det er nogenlunde det samme antal restauranter og barer, der er blevet besøgt lørdag aften, fortæller Lilian Jensen.

Lørdag aften var det politiets Flex-patrulje, der var undervejs. Og igen; alle holdt reglerne, havde mundbind med og lukkede klokken 22.

- Det er fornemt. Alle har ganske enkelt opført sig pænt og ordentligt, siger Lilian Jensen.

Annonce

Ikke rykket hjem

En anden sidegevinst ved den tidlige nedlukning er, at politiet ikke har modtaget en eneste voldsanmeldelse hele weekenden fra Holstebro.


Vi har haft et par enkelte anmeldelser om musik til gene. Men det har vi altså haft hele sommeren, og det er ikke et tal, der er gået i vejret i weekenden

Lilian Jensen, lokalpolitiet i Holstebro


- Det kan man da glæde sig over, nu når der er nogle ting, man ikke kan på samme måde længere, siger Lilian Jensen.

Foreløbigt er der heller ikke noget, der tyder på, at festerne bare rykker et andet sted hen, når nattelivet skal lukke tidligt og folk bære mundbind.

- Vi har haft et par enkelte anmeldelser om musik til gene. Men det har vi altså haft hele sommeren, og det er ikke et tal, der er gået i vejret i weekenden, fortæller Lilian Jensen, der fortæller, at politiet heller ikke har fået andre indikatorer på, at flere fester bare er rykket hjem privat.

Politiet fortsætter med at følge udviklingen - og allerede inden weekenden meddelte Rigspolitiet, at det forhøjede beredskabsniveau indebærer en generel forøgelse af politiets indsats over hele landet.

- Kurven skal knækkes, og det skal ske i de kommende uger, mens vi stadig er på forkant af udviklingen. Derfor løfter vi nu vores beredskabsniveau til samme niveau, som den var på i foråret, har rigspolitichef Thorkild Fogde sagt i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Riv Buchholtz' Hus ned!

Indland

Udenrigsministeriet: Hele verden kan være lukket lige om lidt

Annonce