Annonce
Holstebro

Trivsel i fokus på kristen friskole i Holstebro

På første skoledag fik eleverne et trivselsarmbånd og et nyt trivselsflag strøg til tops i skolens flagstang. Pressebillede

Holstebro: Den kristne Friskole i Holstebro har i dette skoleår særligt fokus at videreudvikle trivselsstærke miljøer på skolen for både børn og voksne under mottoet ”Vi gør noget ved hinanden”.

På første skoledag fik eleverne et trivselsarmbånd og et nyt trivselsflag strøg til tops på skolens flagstang. Igennem hele den forløbne uge har børn og voksne på skolen arbejdet med trivsel. På en tur rundt på skolen vil man ikke se bøger og dokumenterbar læring. Til gengæld kan man se venskabsklasser, hvor store og små elever arbejder sammen om projekter og aktiviteter.

- Alt det, der læres i de situationer, hvor store tager ansvar for små, og hvor de små ser rollemodeller for respektfuldt samvær kan vi ikke dokumentere, men vi kan se det - og vi glæder os over det. siger indskolingsleder Birgitte Bøgelund, i en pressemeddelelse.

Hun har sammen med et udvalg haft ansvaret for den samlede indsats i trivselsåret. Projekter, der har til formål at skabe glæde og trivsel for andre, har været gennemført. Indskolingen har således sunget på Thorshøj og Beringshaven og fortalt eventyr. På mellemtrinnet er der produceret 100 små sten med opmuntrende budskaber, som er spredt rundt omkring i byen. Andre har hjulpet i kirker, virksomheder eller hos private med praktiske gøremål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fire sigtelser til to mænd

Annonce