Annonce
Sport

Trist melding: Enderleit ude resten af sæsonen

Ligesom holdkammeraten Johan Meklenborg kommer Nikolaj Enderleit til at se resten af sæsonens kampe fra tilskuerpladserne. Foto: Ole Nielsen
Efter i månedsvis at have forsøgt at få bugt med en drilsk hofteskade har Nikolaj Enderleit og TTH Holstebro nu opgivet at få højrebacken tilbage på banen i denne sæson.

Holstebro: I måneder har meldingen lydt, at man ikke helt kunne blive klog på den hofteskade, der har holdt Nikolaj Enderleit ude siden Final 4-finalestævnet.

Hele tiden med en smule optimisme i stemmen om, at man regnede med at han snart ville kunne vende tilbage. Men det blev ikke til et comeback i efteråret, ej heller da sæsonen gik i gang igen efter jule- og VM-pausen.

Og nu står det også klart, at der også må skydes en hvid pil efter slutspillet. Enderleit kommer ikke på banen mere i denne sæson.

- Vi gik hele tiden og troede, at det var en muskelskade, og jeg kunne derfor ikke forstå, at der ikke skete en skid og skaden ikke ville gå væk. Nu har jeg så fået svar efter der er blevet lavet en MR-scanning, og det viser sig, at der er tale om en læssion på ledlæben, samt en udgravning på knoglen, som er skyld i generne, forklarer Nikolaj Enderleit.

Den 23-årige højreback skal nu igennem en hofteoperation og derefter kommer der til at stå genoptræning på programmet for resten af sæsonen.

Annonce

Endelig afklaring

I forvejen må TTH Holstebro undvære en anden af holdets store profiler i playmaker Johan Meklenborg, der sidder udenfor med en korsbåndsskade og først forventes tilbage engang i 2022.

Og selvom han hellere vil løbe rundt på banen end sidde ved siden af Meklenborg på tilskuerpladserne, så glæder Enderleit sig trods alt over, at der nu langt om længe er kommet en afklaring.

- I stedet for at gå rundt i uvished, så har jeg noget at forholde mig til. Nu ved vi, at jeg skal opereres, og så venter der en pause på fire til seks måneder med genoptræning, fortæller Nikolaj Enderleit.

Højrebacken vil dog fortsat holde sig til omkring holdet og prøve at bidrage med alt det han kan udenfor banen. Ikke bare taktiske betragtninger, men også lidt moralsk opbakning i en tid, hvor de skadede spillere er nogle af de eneste der må komme i håndboldhallerne.

- Johan og jeg må ligge os lidt i selen og få lavet lidt larm for drengene, siger Nikolaj Enderleit.


I stedet for at gå rundt i uvished, så har jeg noget at forholde mig til.

Nikolaj Enderleit, TTH Holstebro
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce