x
Annonce
TTH Damer

Trine Knudsen stopper i TTH et år før tid - og Ilda smutter også

Trine Knudsen kommer kun til at udfylde det ene år af den to-årige kontrakt, hun skrev med TTH Holstebro før denne sæson. Som resultat af et uforløst ægteskab er parterne blevet enige om at skilles. Arkivfoto: Johan Gadegaard
TTH Holstebros damehold bliver to profiler fattigere efter denne sæson. Både Trine Knudsen og Ilda Kepic søger andre græsgange efter sommerferien.

Holstebro: Historien om TTH Holstebro og Trine Knudsen er historien om et ægteskab, der aldrig blev så lykkeligt, som nogen af parterne havde håbet på.

Playmakeren kom før denne sæson til klubben på en to-årig kontrakt og store forventninger på sine skuldre, men har haft svært ved at finde melodien. Derfor har klubben og spilleren efter flere samtaler aftalt at ophæve samarbejdet et år før tid, så begge kan kigge sig om efter nye løsninger.

- Det har bestemt været en svær beslutning for mig, men jeg har brug for at starte op på en frisk i en ny klub. Klubben og jeg har ikke fået det ud af hinanden rent sportsligt, som vi begge havde håbet på. Nu skal jeg ud og finde ny glæde og gnist ved håndbolden, siger den 26-årige Trine Knudsen i en pressemeddelelse.

Indtil videre er der ikke meldt en ny klub ud for bagspilleren. Afskeden med Trine Knudsen er ikke relateret til det udgiftstop, som TTH Holstebro har set sig nødsaget til indføre som følge af coronakrisen.

- Det havde vi allerede lavet aftalen med Trine om, inden alt det her skete, så de to ting hænger ikke sammen. Men jeg kommer ikke til at hente en erstatning ind for hende, sådan som situationen er lige nu, fortæller direktør John Mikkelsen.

Annonce

Klubben og jeg har ikke fået det ud af hinanden rent sportsligt, som vi begge havde håbet på. Nu skal jeg ud og finde ny glæde og gnist ved håndbolden.

Trine Knudsen.

Smutter til udlandet

Et mere ventet farvel til klubben er Ilda Kepics. Forsvarsgeneralen havde kontraktudløb, og det lå i kortene, at hun var på vej videre.

- Da vi lavede kontrakten med Isabella Jakobsen, var det tanken, at hun skulle ind og overtage Ildas position, så det har været planen, at hun skulle videre, forklarer John Mikkelsen.

For 25-årige Ilda Kepic går turen til udlandet, hvor hun skal afprøve sig selv i nye rammer i en endnu unavngiven klub.

- Jeg glæder mig meget til et nyt håndboldeventyr, og her er mit mål at blive en god to-vejs spiller igen. Det har jeg savnet, og da muligheden bød sig, var jeg ikke i tvivl, siger Ilda Kepic, der er åben for et gensyn med TTH på et senere tidspunkt, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce