Annonce
Holstebro

Trekanten har aldrig været bedre integreret end nu

Arkivfoto.
Borgmester H.C. Østerby (S) er glad for, at Trekanten ikke længere er på listen over belastede boligområder. - Men det gælder om at holde fast i udviklingen.
Annonce

Holstebro: Da boligområdet Trekanten i februar sidste år havnede på listen over belastede boligområder, kaldte borgmester H.C. Østerby (S) det for urimeligt.

Nu er boligområdet røget af listen igen, og Østerby er tilsvarende glad:

- Det skyldes det store arbejde, som rigtig mange i området har gjort. Og jeg tør godt sige, at Trekanten aldrig nogensinde hare været en bedre integreret del af Holstebro end nu. Det er store ord, men der er meget, der går i den rigtige retning. Der er flere i arbejde, der er mindre kriminalitet. Der er selvfølgelig ting, der kan blive bedre - blandt andet skal vi have flere kvinder med anden etnisk herkomst i arbejde. Men det er dejligt, at området ikke er "stemplet" længere, siger H.C. Østerby.

Han peger blandt andet på, at ændringen i boligmassen har haft en gavnlig effekt. Men også at der er ved at blive opført nye boligtyper i området, og at kommunen har fået 74 millioner fra Landsbyggefonden til at gøre området mere attraktivt.

- Vi skal også holde fast i den gode udvikling. Vi skal ikke tilbage på listen, for det gør mange ting vanskeligere, siger Østerby.

At Trekanten ikke længere har stemplet "belastet" betyder blandt andet, at kommunen ikke længere skal leve op til, at der maksimalt må være 30 procent børn i en daginstitution, som er fra et særligt udsat boligområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce